PunjabHaker Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 care are asa ceva va rog postati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ras Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ai postat la Wireless hacking .... trebuia sa postezi la cereri sau ajutor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniDisc Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 PunjabHaker wrote: care are asa ceva va rog postativezi aicihttp://www.grape-info.com/doc/win2000srv/security/aircrack-2.3.htmlRas are leg cu wireless hacking,e mai usor pentru cineva care are aceasi problema sa gaseasca aici decat la cereri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 slab ca sa spargi wpa ii cel mai bine cu backtrack sau in windows cu Aircrackdar in windows cu Aircrack sint foarte putine Wireless card care sint compatabile cu programul si merg#in backtrack merg aproape toate,asa crede lumea dar si acolo merg exactfoarte putine. fara packet injection astepti 10 ani sa adune pachete in fine uitate aici vezi tot ce merge cu Wirelesscare merg pt leptop uitate aici ii pe germana dar vezi la poze sau online traslatorhttp://www.wardriving-forum.de/forum/showthread.php?t=60952si usb Wireless sint foarte putine care merg sau Wireless pci cardla backtrack ai un usb sau un pci card Wireless cind aduni pachte iti aratä ca o adunat o gramada dar numa gunoi numa simuleaza deaia iti trebuie neaparat ceva bun ca sa spargi wpa sau web sau...aicia vezi toate chipurile care merg http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruttus Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Ce prostie,ma chinui sa scriu o gramada si sa va impartasesc toate cunostiintele si la final...flit,cica nu am postat mai mult ca sa pot pune un link in topic.Daca doriti sa invatati sa spargeti orice retea wep in numai 2 minute si chiar si wpa (ceva mai greu dar posibil)astept email.programul se numeste wifislax 3.1Detalii numai pe email.Sa auzim de bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxmylove Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ia zi si mie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawaii Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 sal am un laptop si in zona mea detectez 3 retele wireless...invata`ma si pe mine cum sa fac. messenger ady_hawaii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Bruttus wifislax ii aproape la fel ca backtrack tot acelasi pricipiu are si la wifislaxdepinde de kartea wlan de care ai nu conteza ce foloseti sau ce programe daca kartea ii naspa ea simuleza si iti arata ca aduna pachete dar aduna numa gunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
santa Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ce prostie,ma chinui sa scriu o gramada si sa va impartasesc toate cunostiintele si la final...flit,cica nu am postat mai mult ca sa pot pune un link in topic.Daca doriti sa invatati sa spargeti orice retea wep in numai 2 minute si chiar si wpa (ceva mai greu dar posibil)astept email.programul se numeste wifislax 3.1Detalii numai pe email.Sa auzim de bine!Buna ziua Domnule Bruttus. Am si eu Wifislax 3.1 dar nu am reusit sa decriptez vreo cheie.Urmez toti pasii corect(sper) dar dureaza foarte mult la ultimul pas (4) si dupa 2 ore tot cauta in pachete.Aveti vreun sfat pt mine? Va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
santa Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 deci trebuie sa schimb cartea? Eu am un laptop si nu cred ca pot face asta.Nu am decat sa fac rost de al computer cu un wlan compatibil si atunci poate va merge.eu am intell pro wireles 3945ABG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazzyX Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Pentru a verifica daca placa wireless este compatibila : http://aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers#compatibilitydar sfatul meu e sa nu va linitati doar la linkul de mai sus si rasfoiti putin site-ul si o sa gasiti lucruri destul de interesante si ajutatoare.Parerea mea despre bt3 sau wifislax nu au importanta acestea usureaza putin munca necesar este ca cunoasteti aircrack-ng si putin linux. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Sau o alternativa mai simpla, un tool dragutz consacrat pt win macar pentu initiere in domeniu;www.oxid.it -Can & AbelJust try it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazzyX Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Can & Abel nu functioneaza cu orice placa de retea, nu mai tin minte sigur dar are mare legatura cu AirpCap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Can & Abel nu functioneaza cu orice placa de retea, nu mai tin minte sigur dar are mare legatura cu AirpCap.da ai dreptate cain-abel merge numa daca stickul sau wlan karte ii compatabil airpcap merge asa bt3 sa acumulezi pachetele si sa le spargi cu cain -abel asta merge nu conteza daca ii compatabil dar la wpa ii sansa de a sparge 20% foarte greu,web ii sansa de 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 neox buna pot sa vb cu tine de ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActionBoy Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 deci dupa cateva ore petrecute citing topicurile , care de mai de care oferind sfaturi in stanga si-n dreapta , am incercat cu backtrack 3 , rulat in wmplayer , am inteles ca sunt niste probleme in recunoasterea unor placi de retea wireless insa am verificat iar placa mea are chip Atheros (Atheros AR9285 802.11b/g WiFi Adapter) si am vazut ca nu exista probleme cu aceasta placa , sa incerc sa bootez backtrack 3 cu CD ? urmeaza sa folosesc Cain & Abel (program care in trecut , a dat gres , insa aveam alta placa wireless) si Wifislax , revin cu un update . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActionBoy Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 cain & abel - a dat gres ,nu pot sa analizez sau sa fac un ARP Requests sau sa fac captura de WEP IV's , nu am gasit in acelasi timp un driver aircapin wifislax e un pic diferit de backtrack 3 , totusi nu pot sa capturez nimic , pt ca nu imi vede placa wireless.poate ca nu e locul unde trebuie sa postez , dar mai multe informatii cum ar trebui sa folosesc aceste 2 programe sau ce am nevoie la ele , un tutorial daca se poate sa postati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaio Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Salut !! Am un laptop sony vaio model AR51M , wlan 802.11a/b/g/n . Ce programe sunt compatibile si pe care mi le recomandati pt a "sparge" parole de wireless ?? Multumesc anticipat !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...