Jump to content
ZZZzzz

linux distro ?

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor si multumesc de pe acum celor care se vor obosi sa-mi raspunda.

Sunt un utilizator obisnuit de windows si vreau sa "emigrez" complet la o distributie de linux. Legaturile mele cu linux-ul pana in prezent nu au fost foarte stranse , un server lamp pe ubuntu cu clipbucket doar pentru a vedea cum functioneaza, un freebsd instalat pentru cateva zile, la fel pentru a vedea cum functioneaza si un centos pe un wibrain doar pentru ca ocupa foarte putin spatiu si-l rulam direct de pe un stick de 256 :P .

Ce-mi recomandati sa folosesc pe viitor ? Un singur lucru m-ar ajuta daca voi putea face , si anume sa pot instala aplicatiile de RFID care ruleaza pe BT5, asta pentru a nu mai mai chinui cu un dual-boot.

Posted

bai se poate la noul ubuntu ? sa se scoata acel unity bar si sa se revina la normal ?? gen versiunile mai vechi cu meniul acela vechi ?? mie nu-mi place de niciun fel ...si vad ca mai toate adopta prostia aia

Posted

help a nub out

cekvxo@ubuntu:~$ apt-get install gnome-session-fallback

E: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)

E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?

cekolmfao@ubuntu:~$