ZZZzzz Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Salutare tuturor si multumesc de pe acum celor care se vor obosi sa-mi raspunda. Sunt un utilizator obisnuit de windows si vreau sa "emigrez" complet la o distributie de linux. Legaturile mele cu linux-ul pana in prezent nu au fost foarte stranse , un server lamp pe ubuntu cu clipbucket doar pentru a vedea cum functioneaza, un freebsd instalat pentru cateva zile, la fel pentru a vedea cum functioneaza si un centos pe un wibrain doar pentru ca ocupa foarte putin spatiu si-l rulam direct de pe un stick de 256 . Ce-mi recomandati sa folosesc pe viitor ? Un singur lucru m-ar ajuta daca voi putea face , si anume sa pot instala aplicatiile de RFID care ruleaza pe BT5, asta pentru a nu mai mai chinui cu un dual-boot. Quote
totti93 Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 zegenie Studios Linux Distribution ChooserTe ajuta sa alegi dupa preferintele tale... Quote
ben20 Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 bai se poate la noul ubuntu ? sa se scoata acel unity bar si sa se revina la normal ?? gen versiunile mai vechi cu meniul acela vechi ?? mie nu-mi place de niciun fel ...si vad ca mai toate adopta prostia aia Quote
totti93 Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ~# apt-get install gnome-session-fallback Quote
ben20 Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 help a nub outcekvxo@ubuntu:~$ apt-get install gnome-session-fallbackE: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?cekolmfao@ubuntu:~$ Quote
co4ie Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ia vezi daca scrii "sudo" in fata comenzii ce se intampla?Ca sa instalezi ceva pe linux trebuie sa fii root ! tu nu ai permisiile necesare ! Quote
ben20 Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 A mers a instalat ..s-a terminat.. am dat restart tot la fel e mai trebuie ceva ? Quote
co4ie Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 selecteaza "GNOME Classic" la ecranul de login LightDM... Quote
backdoor Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Pai ma Ben , da tu nu vezi ca est user "chior" . Arde-o si tu cu sudo su inainte ... sau sudo apt-get install gnome-session-fallback Quote