Jump to content
andr3y

Cumpar Trafic (100.000) Netargetat...

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Cumpar trafic (100.000 vizite .... vizitatori reali) nu conteaza daca provin din ptc-uri, autosurf,manual surf ... ideea este ca omul sa vada continutul.

Aceste 100.000 vizite vor fi trimise catre 5-6 site-uri.

Dupa cum am spus... trafic worldwide dar sa nu fiu umplut de chinezi sau boti .

Sa nu cereti mult :))

Posted
salut, am postat eu un anunt de asta, poti sa te uiti daca iti convin preturile pentru world wide.

In cate zile vrei sa ajunga toate 100k pe site-urile tale?

De ce nu ne lasi de "combinatiile" tale?

Nu cumparati de la el nimic, nu el este cel care "livreaza", el e doar unu care isi adauga comision!

Posted

Gata am rezolvat. Sa nu mai deschid alt topic ... Ieri am citit pe Rst despre nu stiu ce metoda , suni la nu stiu ce companii(sigur se vorbea de microsoft si niste cips-uri) si primesti acasa fel si fel de produse. Cineva postase o cutie cu cips-uri ... Erau 2 site-uri , 2 denumiri (din afara) ... sper ca cineva sa imi dea link spre topic sau numele... PID... ? multumesc

Posted

benny esti fan-ul meu numarul 1. si iti multumesc pentru asta, chiar depui o munca foarte grea sa te mentii in top. Spor la treaba, o sa iti dau cat de curand un cadou pentru tot timpul pierdut ca sa fii fan-ul meu. O seara cat mai buna Benny.

legat de topic daca o sa mai ai nevoie, te pot ajuta contra cost.

Posted
benny esti fan-ul meu numarul 1. si iti multumesc pentru asta, chiar depui o munca foarte grea sa te mentii in top. Spor la treaba, o sa iti dau cat de curand un cadou pentru tot timpul pierdut ca sa fii fan-ul meu. O seara cat mai buna Benny.

legat de topic daca o sa mai ai nevoie, te pot ajuta contra cost.

Ce gargara ieftina de santerist, lucrezi in constructii?

Posted

si totusi .... Ieri am citit pe Rst despre nu stiu ce metoda , suni la nu stiu ce companii(sigur se vorbea de microsoft si niste cips-uri) si primesti acasa fel si fel de produse. Cineva postase o cutie cu cips-uri ... Erau 2 site-uri , 2 denumiri (din afara) ... sper ca cineva sa imi dea link spre topic sau numele... PID... ? multumesc