andr3y Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Salutare,Cumpar trafic (100.000 vizite .... vizitatori reali) nu conteaza daca provin din ptc-uri, autosurf,manual surf ... ideea este ca omul sa vada continutul.Aceste 100.000 vizite vor fi trimise catre 5-6 site-uri.Dupa cum am spus... trafic worldwide dar sa nu fiu umplut de chinezi sau boti .Sa nu cereti mult Quote
trxtxx Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 salut, am postat eu un anunt de asta, poti sa te uiti daca iti convin preturile pentru world wide.In cate zile vrei sa ajunga toate 100k pe site-urile tale? Quote
Vlachs Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 salut, am postat eu un anunt de asta, poti sa te uiti daca iti convin preturile pentru world wide.In cate zile vrei sa ajunga toate 100k pe site-urile tale?De ce nu ne lasi de "combinatiile" tale?Nu cumparati de la el nimic, nu el este cel care "livreaza", el e doar unu care isi adauga comision! Quote
andr3y Posted February 9, 2012 Author Report Posted February 9, 2012 Gata am rezolvat. Sa nu mai deschid alt topic ... Ieri am citit pe Rst despre nu stiu ce metoda , suni la nu stiu ce companii(sigur se vorbea de microsoft si niste cips-uri) si primesti acasa fel si fel de produse. Cineva postase o cutie cu cips-uri ... Erau 2 site-uri , 2 denumiri (din afara) ... sper ca cineva sa imi dea link spre topic sau numele... PID... ? multumesc Quote
trxtxx Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 benny esti fan-ul meu numarul 1. si iti multumesc pentru asta, chiar depui o munca foarte grea sa te mentii in top. Spor la treaba, o sa iti dau cat de curand un cadou pentru tot timpul pierdut ca sa fii fan-ul meu. O seara cat mai buna Benny.legat de topic daca o sa mai ai nevoie, te pot ajuta contra cost. Quote
Vlachs Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 benny esti fan-ul meu numarul 1. si iti multumesc pentru asta, chiar depui o munca foarte grea sa te mentii in top. Spor la treaba, o sa iti dau cat de curand un cadou pentru tot timpul pierdut ca sa fii fan-ul meu. O seara cat mai buna Benny.legat de topic daca o sa mai ai nevoie, te pot ajuta contra cost.Ce gargara ieftina de santerist, lucrezi in constructii? Quote
andr3y Posted February 10, 2012 Author Report Posted February 10, 2012 si totusi .... Ieri am citit pe Rst despre nu stiu ce metoda , suni la nu stiu ce companii(sigur se vorbea de microsoft si niste cips-uri) si primesti acasa fel si fel de produse. Cineva postase o cutie cu cips-uri ... Erau 2 site-uri , 2 denumiri (din afara) ... sper ca cineva sa imi dea link spre topic sau numele... PID... ? multumesc Quote