H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Link: GirlShare - Download RoYale Icon Changer v.1.0.rarPhoto: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 mai da-o-n spanac de treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alingol4nu Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 si ce face prg asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkky84 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Cred ca iti face de mancare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekeeu Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Vreau un scan pe VT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filozoful Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Programul asta modifica ICON-urile la diverse fisiere. de ex : ai un keyloger si vrei sa-l dai cuiva.. sub forma unui asa zis "instaler" la un joc .. pui ICONul cu un soldat cu arma in mana, sau icon asemanator Call of Duty sau Counter-Strike de exemplu si il dai "victimei". Nu va banui niciodata ce i sa intamplat. Daca ii da eroare va crede ca nu merge "jocul" cand defapt conturile lui au fost compromise.. sau ceva de genul ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Programul asta modifica ICON-urile la diverse fisiere. de ex : ai un keyloger si vrei sa-l dai cuiva.. sub forma unui asa zis "instaler" la un joc .. pui ICONul cu un soldat cu arma in mana, sau icon asemanator Call of Duty sau Counter-Strike de exemplu si il dai "victimei". Nu va banui niciodata ce i sa intamplat. Daca ii da eroare va crede ca nu merge "jocul" cand defapt conturile lui au fost compromise.. sau ceva de genul ^ ^Ai ceva dreptate dar, tin sa te contrazic ca iconita, nu este cu un soldat ci este ce vei alege tu, iti faci o iconita in photoshop sau downloadezi de pe net si o adaugi langa exe.Iconita poate tine locul uneia de melodie/poza/joc/exe etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filozoful Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Ai ceva dreptate dar, tin sa te contrazic ca iconita, nu este cu un soldat ci este ce vei alege tu, iti faci o iconita in photoshop sau downloadezi de pe net si o adaugi langa exe.Iconita poate tine locul uneia de melodie/poza/joc/exe etc.am dat un exemplu' cu soldatul.. ca sa fie in "subiect" cu printscreenul postat de tine .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chioara3 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 un scan in virus total... plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) un scan in virus total... plz4/41 ..ii greu sa intri pe virustotal.com si sa faci o scanareL.E : comdlg32.OCX il copiati in system32 si..a reusit careva? mie imi zice "done" si nu gasesc fisieru niciunde. Edited June 6, 2012 by Cor3Quad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 L.E : comdlg32.OCX il copiati in system32 si..a reusit careva? mie imi zice "done" si nu gasesc fisieru niciunde.daca ai virus.exe pe desktop si poza.jpg in D(de ex) , exe de pe ecran va lua poza, nu face alt exe, ci exact repsectivul doar ca ii pune poza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 L.E : comdlg32.OCX il copiati in system32 si..a reusit careva? mie imi zice "done" si nu gasesc fisieru niciunde.daca ai virus.exe pe desktop si poza.jpg in D(de ex) , exe de pe ecran va lua poza, nu face alt exe, ci exact repsectivul doar ca ii pune poza.Asa-i , doar ca iconita s-a schimbat dupa ce am dat un restart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...