H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Link: GirlShare - Download RoYale Icon Changer v.1.0.rarPhoto: Quote
darkky84 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Cred ca iti face de mancare... Quote
Filozoful Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Programul asta modifica ICON-urile la diverse fisiere. de ex : ai un keyloger si vrei sa-l dai cuiva.. sub forma unui asa zis "instaler" la un joc .. pui ICONul cu un soldat cu arma in mana, sau icon asemanator Call of Duty sau Counter-Strike de exemplu si il dai "victimei". Nu va banui niciodata ce i sa intamplat. Daca ii da eroare va crede ca nu merge "jocul" cand defapt conturile lui au fost compromise.. sau ceva de genul ^ ^ Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 Programul asta modifica ICON-urile la diverse fisiere. de ex : ai un keyloger si vrei sa-l dai cuiva.. sub forma unui asa zis "instaler" la un joc .. pui ICONul cu un soldat cu arma in mana, sau icon asemanator Call of Duty sau Counter-Strike de exemplu si il dai "victimei". Nu va banui niciodata ce i sa intamplat. Daca ii da eroare va crede ca nu merge "jocul" cand defapt conturile lui au fost compromise.. sau ceva de genul ^ ^Ai ceva dreptate dar, tin sa te contrazic ca iconita, nu este cu un soldat ci este ce vei alege tu, iti faci o iconita in photoshop sau downloadezi de pe net si o adaugi langa exe.Iconita poate tine locul uneia de melodie/poza/joc/exe etc. Quote
Filozoful Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Ai ceva dreptate dar, tin sa te contrazic ca iconita, nu este cu un soldat ci este ce vei alege tu, iti faci o iconita in photoshop sau downloadezi de pe net si o adaugi langa exe.Iconita poate tine locul uneia de melodie/poza/joc/exe etc.am dat un exemplu' cu soldatul.. ca sa fie in "subiect" cu printscreenul postat de tine .. Quote
Cor3Quad Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 (edited) un scan in virus total... plz4/41 ..ii greu sa intri pe virustotal.com si sa faci o scanareL.E : comdlg32.OCX il copiati in system32 si..a reusit careva? mie imi zice "done" si nu gasesc fisieru niciunde. Edited June 6, 2012 by Cor3Quad Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted June 6, 2012 Author Report Posted June 6, 2012 L.E : comdlg32.OCX il copiati in system32 si..a reusit careva? mie imi zice "done" si nu gasesc fisieru niciunde.daca ai virus.exe pe desktop si poza.jpg in D(de ex) , exe de pe ecran va lua poza, nu face alt exe, ci exact repsectivul doar ca ii pune poza. Quote
Cor3Quad Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 L.E : comdlg32.OCX il copiati in system32 si..a reusit careva? mie imi zice "done" si nu gasesc fisieru niciunde.daca ai virus.exe pe desktop si poza.jpg in D(de ex) , exe de pe ecran va lua poza, nu face alt exe, ci exact repsectivul doar ca ii pune poza.Asa-i , doar ca iconita s-a schimbat dupa ce am dat un restart Quote