traskonoda Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 vreau si eu sa instalez mac osx pe un pc normal. inainte sa fac asta vreau sa stiu daca se merita si daca merge cat de cat decent. sunt convins ca nu o sa ruleze ca pe un mac. Quote
wildchild Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 n-am incercat decat viceversa cu bootcamp. devreme ce windows zbura pe un mar, presupun ca si invers ar trebui sa zbarnaie. Quote
connected Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 salut, eu am instalat la mine pe laptop hackintoshu, deci, ce pot spune, de tine, ? nu pot spune nimic, totul depinde de hardwarele tau, posteaza aici jeleza ta, si vom vedea ce procentaj de compatibilitate vei avea. Quote
Cheater Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Vezi ca sunt siteuri specializare, toata smecheria la hackintosh sta in bootloader si in kernal. Driverele pt laptopul tau le gasesti pe forumul de nisa, si eventuale patchuri.Atentie doar la conflicte. Dupa cateva zile de teste, cand m-am jucat eu cu hackintosh, am avut un conflict de drivere de in boot imi facea microfonie, nu a fost deajuns ca erau alte drivere care nu le gasea si are un time out enorm cand nu gaseste driverele. Frumos a fost ca dupa vreo 25 min pe cand mi-a bootat, datorita microfoniei s-a stricat o boxa, cred ca s-a spart, acum trebuie sa dau sunetul sub un sfert pe boxa aia altfel se aude un barait groaznic. Si ca sa fie totul frumos e vb de laptopul care l-am luat de black friday anul trecut . Nu l-am dus inca la garantie caci mai am de lucru la niste proiecte urgent, dar cum o sa ma eliberez il duc caci nu are urme de actiune a unor corpuri straine.Oricum ai grija, daca apar loopuri dubiose e de la drivere, nu insista.Altfel cat l-am testat m-a surprins prin usability si performante!!!Bafta!PS: cea mai buna compatibilitate o obti cu cpu intel, ideal seria i, si restul chipseturilor la fel. Quote
connected Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 ...deci ce tine de intel, e adevarat, si inca hdd pe ATA, si...la mine a mers totul dintro data, in afara de sunet. Quote
black01 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 de aici am reusit sa-l instalez, dar erau unele probleme hardware si rula doar in safe mode, asa ca am renuntat. spor la treaba....si incearca sa-ti salvezi cam la tot ce ai vrea sa pastrezi, sa nu ai surprize. Quote