Jump to content
gotr00t

Cum scap de limitarea de la paypal?

Recommended Posts

Posted

Am nevoie de contul de paypal care a fost limitat in noiembrie anul trecut pentru ca un retard mi-a trimis bani dintr-un paypal furat. Cum as putea sa scap de limitare?

Le-am dat un email, dar din cate am inteles din ce am citit, slabe sanse asa. Alt cont nu prea am cum sa-mi fac, pentru ca am card atasat la primul.

Posted

Cum a depistat? simplu

Cel cu paypal confirmat a deschis o disputa si a spus ca sau facut tranzactii fara acordul lui, si uite asa stai cu paypalu blocat

Posted
Cum a depistat? simplu

Cel cu paypal confirmat a deschis o disputa si a spus ca sau facut tranzactii fara acordul lui, si uite asa stai cu paypalu blocat

Ce treaba are depistatu' ma ? Eu intrebam de ce plm sa imi inchizi mie contul daca unu imi trimite bani de pe un cont fraudat ?

De unde pot sa stiu eu ca ala a furat contul ?

Posted
Ce treaba are depistatu' ma ? Eu intrebam de ce plm sa imi inchizi mie contul daca unu imi trimite bani de pe un cont fraudat ?

De unde pot sa stiu eu ca ala a furat contul ?

1 In mintea aia mica a lor apare ideea ca tu ai furat acel cont de paypal si ti-ai transferat bani pe paypalul tau spun asta ca am patito si eu pe propia piele.

2 Au politica lor asa de-a moaca.