gotr00t Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Am nevoie de contul de paypal care a fost limitat in noiembrie anul trecut pentru ca un retard mi-a trimis bani dintr-un paypal furat. Cum as putea sa scap de limitare?Le-am dat un email, dar din cate am inteles din ce am citit, slabe sanse asa. Alt cont nu prea am cum sa-mi fac, pentru ca am card atasat la primul. Quote
daatdraqq Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Sunt ratati rau astia de la PayPal sa-mi bag pula . De unde plm era sa stii tu ca era furat contu ma ? Quote
Gotyc Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Cum a depistat? simplu Cel cu paypal confirmat a deschis o disputa si a spus ca sau facut tranzactii fara acordul lui, si uite asa stai cu paypalu blocat Quote
daatdraqq Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Cum a depistat? simplu Cel cu paypal confirmat a deschis o disputa si a spus ca sau facut tranzactii fara acordul lui, si uite asa stai cu paypalu blocatCe treaba are depistatu' ma ? Eu intrebam de ce plm sa imi inchizi mie contul daca unu imi trimite bani de pe un cont fraudat ?De unde pot sa stiu eu ca ala a furat contul ? Quote
gotr00t Posted February 10, 2012 Author Report Posted February 10, 2012 Politica de rahat la treaba asta. Problema e ca am nevoie sa primesc bani prin paypal si nu prea am cum. Oricum, vad eu! Quote
ovidelu47 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Ce treaba are depistatu' ma ? Eu intrebam de ce plm sa imi inchizi mie contul daca unu imi trimite bani de pe un cont fraudat ?De unde pot sa stiu eu ca ala a furat contul ?1 In mintea aia mica a lor apare ideea ca tu ai furat acel cont de paypal si ti-ai transferat bani pe paypalul tau spun asta ca am patito si eu pe propia piele.2 Au politica lor asa de-a moaca. Quote