Jump to content
kosty30

-= Like-uri facebook =-

Recommended Posts

Posted

Vand like-uri facebook.

100 like-uri - 2euro

200 like-uri - 3euro

300 like-uri - 4euro

400 like-uri - 5euro

500 like-uri - 6euro

La toate pachetele trimitere lor va dura intre 24h - 48h.

Mentionez Like-urile sunt de la persoane din toata lumea nu doar din Romania.

Like-urile se ofera doar la Pagini nu si la Poze/Postari.

Plata doar paypal.

Posted
Las-mi o adresa de pagina facebook si iti voi da 10 likeuri ca sa te convingi :)

10 like-uri ?:)) Sunt aici pe forum cont-uri de facebook mai multe de o gramada :)) ii greu sa selectezi din alea 10 si sa dai 10 like-uri ? Iti ia cam 10-15 minute poate si mai putin, fii serios frate, asta nu-i dovada ;).

Posted
10 like-uri ? Sunt aici pe forum cont-uri de facebook mai multe de o gramada ii greu sa selectezi din alea 10 si sa dai 10 like-uri ? Iti ia cam 10-15 minute poate si mai putin, fii serios frate, asta nu-i dovada .

daca tu crezi ca eu stau sa ma loghez pe 10 conturi de facebook te inseli :))

Posted
10 Like-uri nu sunt dovada. Rog 10 persoane de pe mess si imi dau 10 like-uri . Gandeste putin..

daca asa gandesti tu e ok. Si daca nu esti interesat de subiect nuj de ce mai postezi aici :)

Posted
Acuma nu ca am ceva cu tine dar dece as-i cumpara de la tine si nu de la o firma serioasa si cu renume si 2 cu ce ma incalzeste acele like-uri dar na marfa bafta!

Ms.Da se poate si de la o firma... Dar cauta informativ pe google sau pe ebay sa vezi ce preturi sunt :)