MiculFum Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Salut am facut si eu un forum "cu de toate" muzica,tutoriale,videoclipuri download si alte chestii.Sper sa va placa(e inca in "constructie")WebStuff Quote
kr37zu Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Mai trebuie lucrat la design in special la aranjarea in pagina. Quote
BogdanNBV Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 (edited) Rendere,texturi,c4d,etc.Te rog, defineste cunvintele "Rendere" si "texturi"m si ce este/sunt alea/aia "c4d"?, din cate stiam c4d este prescurtarea pentru cinema 4d, dar este pus la resurse photoshop, deci nu poate fi nimic legat de cinema 4d. Pareri: Arata ca naiba, culorile se potrivesc ca un ou de gaina si o statie spatiala Edited February 26, 2012 by BogdanNBV Quote
daNNy.bv Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 lol left side e incarcat ca dracu... toate scripturile pacii... Oare cui ii trebuie un ceas analog de 5cm cred ca ala din bara e de ajuns.... mai taie din ele dale dqu si fal si tu cu dot tk Quote