bajetzashu89 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Salut...Cum as putea crack-uii wpa/wpa2 cu gerix avand in vedere ca am luat rainbow tables -33gb,mi-a dat handshake ,apoi am trecut mai departe unde trebuia sa bag respectivele rainbow tables dar nu se intampla nimic cand dau crack...(Pachetul rainbow tables sunt arhivate in 7zip - ex .lzma)Daca incerc sa le dezarhv ar merge?daca da cum ar trb sa le bag in gerix?A mai incercat cineva aceasta metoda? Quote
co4ie Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 fii dragut si da mai multe detalii... de unde ai luat RT? stii pe ce sunt (ma refer pt ce fel de hash)? Cele facute pt LM/sha/altele nu o sa iti mearga niciodata pt wpa... Quote
bajetzashu89 Posted March 26, 2012 Author Report Posted March 26, 2012 Church of Wifi WPA-PSK Rainbow Tables 33 gb - dupa ce le dezarhivez -ar trebuii modificate, ca sa le pot introduce in gerix ? Quote
bajetzashu89 Posted March 26, 2012 Author Report Posted March 26, 2012 iar in cazul in care ar functiona - ar avea vreun rezultat avand in vedere ca ele contin cuvinte in engleza? Quote