Jump to content
DuTy^

[VAND] E-book, money with google adsense! [Easy]

Recommended Posts

Posted

Vand o carte despre "How to make money with google adsense". Cum sa faci de la 1$ pe zi la 100$ pe zi.

-Cum sa iti faci site`ul atractiv pentru motoarele de cautare.

-Metode de black seo.

-Tips and Tricks.

-Cum iti poti face conturi multiple de adsense. (valide) 99% sanse de acceptare.

Si multe altele...

Pretul este de 15$ si o vand doar la primele 5 persoane.

O folosesc si eu si merge de minune :)

Contact pm.

Posted

Eu fac vre`o 30-40$ pe zi, avand in vedere ca am lasat cativa prieteni sa se ocupe de site`uri, nu mai am timp/chef.

De ce o vand? Pentru ca e pe cale sa "expire", dupa parerea mea informatia trebuie sa circule, metoda am cumparat`o si eu cu 50$, am modificato in proportie de 30%, si merge de minune, dupa cum am mai zis, nu o sa mai tina mult timp. Respectandu`mi principiile, imi place sa impart, avand in vedere ca mi`am scos "profitul" de ceva timp. Sunt multi care vor sa inceapa ceva de genu asa ca 15$ mi`se pare un pret bun pentru "anti-sharing". Daca era teapa nu ziceam doar la 5 oameni...

-Cheers..

Posted
Eu fac vre`o 30-40$ pe zi, avand in vedere ca am lasat cativa prieteni sa se ocupe de site`uri, nu mai am timp/chef.

De ce o vand? Pentru ca e pe cale sa "expire", dupa parerea mea informatia trebuie sa circule, metoda am cumparat`o si eu cu 50$, am modificato in proportie de 30%, si merge de minune, dupa cum am mai zis, nu o sa mai tina mult timp. Respectandu`mi principiile, imi place sa impart, avand in vedere ca mi`am scos "profitul" de ceva timp. Sunt multi care vor sa inceapa ceva de genu asa ca 15$ mi`se pare un pret bun pentru "anti-sharing". Daca era teapa nu ziceam doar la 5 oameni...

-Cheers..

Arata-mi te rog si mie un screenshot cu incasarile tale din adsence, arata-mi ca ai primit macar 2 plati de la adsence si eu iti dau 100$
Posted
http://i39.tinypic.com/yc7j4.png

Uite aici un screnshot (paint rulezzz:))) )

Si dovezile, o sa iti fac poza la extrasul de cont :D

De ce nu arati si cat ai scos, nu extras de cont, arata statisticile, pot sa trimit si eu trafic angro, fac banii dar asta nu inseamna ca ii si scot, daca e asa pot sa fac si 5000/zi dar nu ii scot in vecii vecilor(amin)