Jump to content
hanibal

8 Secrete Ptr. Optimizarea Site-urilor

Recommended Posts

8 secrete pentru optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare.

Cam 80% din trafic vine de la motoarele de cautare. Si studiile arata ca daca nu esti pe primele doua pagini de rezultate e ca si cum n-ai exista.

Nu ne-am propus sa va spunem cum sa obti un rating mare, daca ai un site web. Acest subiect a fost discutat si ras-discutat in ultimele luni pe tot internetul. Inscrie-ti site-ul in motoarele majore de cautare, plaseaza-ti cuvintele cheie potrivite in prima pagina, incluse in propozitii cu inteles real, si apoi gaseste cat mai multe site-uri cu continut relevant dispuse sa faca link-uri catre site-ul tau. Cam asta ar fi.

Iata insa cum sa faci sa fii listat mai sus in motoarele de cautare:

1) Alege fraze cheie (costa approx $7.50 pe zi)

Ca sa te hotarasti ce fraze cheie vei folosi inscrie-te la WordTracker.com pentru o zi si fa niste analize. Introduci un cuvant si wordtracker iti spune cat de des a fost cautat acel cuvant in ultima luna, cate site-uri ale concurentei folosesc acel keyword si asa mai departe.

2) Masoara-ti densitatea de cuvinte cheie: Du-te la adresa http://www.gorank.com/analyze.php si vei gasi acolo tot ce ai nevoie.

3) Testeaza sa afli cat de prietenoasa este pagina ta fata de motoarele de cautare.

http://www.1-hit.com/all-in-one/tool.search-engine-viewer.htm - Introduci adresa si iti spune ce ai putea sa mai imbunatatesti.

http://www.gritechnologies.com/tools/spider.go? - Poodle iti spune cateva statistici despre link-uri.

4) Afla cate din paginile tale sunt indexate. Pentru asta mergi cam pe orice search engine si cauta cu site:www.domeniu.ro.

5) Monitorizeaza-ti pozitia in Google.

Nu e nevoie sa te cauti prin sute de pagini de rezultate. La adresa http://www.cleverstat.com/google-monitor-query.htm gasesti un programel care te ajuta sa verifici mai usor.

6) Afla cat de importante sunt site-urile. Google Toolbar e o scula indispensabila. Cel mai important lucru pe care ti-l spune este PR (PageRanking-ul) unei pagini. In functie de asta poti alege site-urile cu care faci schimb de link-uri.

ATENTIE:'>http://toolbar.google.com.

ATENTIE: Se pare ca Google Toolbar monitorizeaza accesul tau la internet. Pana acum nu este prea clar la ce foloseste informatiile adunate.

7) Monitorizeaza ce site-uri au link-uri catre tine.

Google News Alerts si Google Web Alerts o sa iti spuna cine are link-uri catre site-ul tau. Trebuie doar sa setezi o alerta pentru a fi anuntat cand Google gaseste un link catre domeniultau.ro

B) Cauta Ajutor.

Daca esti nou in domeniul SEO (Search Engine Optimization) da o tura prin ghidul Google de optimizare. Exista si multe forumuri pe tema asta pe care ar trebui sa le vizitezi. Cel mai bun forum pare sa fie Forum 3 - Webmaster World, dar Forum 28 la SearchEngineForums e ok si el.

Asta e doar o trecere in revista a sculelor disponibile pe internet. Cu siguranta exista si lucruri mai bune de facut si daca crezi ca ai un pont, nu ezita sa postezi un comentariul la articolul acesta, pentru ca prin schimb de experienta vom reusi cu toti sa ne imbunatatim traficul pe care il primim de la motoarele de cautare.

Note:

articol original de Glenn Murray, prezentat in premiera in zona.ro

:@

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...