Jump to content
hackedss

Frauda sms 1229

Recommended Posts

Posted

hackedss: am citit foarte atent dar nestiind exact ce s-a intimplat, este la fel de posibil ca cineva (amic, familie, etc) sa te fi inscris. Verifica online contul si vezi exact pentru ce ai fost tarifat, data, ora - pune si un printscreen si atunci ne lamurim.

Posted
Frauda 1229.

Aseara verificasem telefonu aveam 4,5 euro centi .. azi dimineata m-am trezit si am primit un sms de la 1229 spunandu-mi daca vreau aplicatii , jocuri 3 euro pe saptamana si mi-a lasat si un link . am inchis am crezut ca sunt mesaje cum primim toti cu oferte orange si diverse. Am zis sa dau la credit ca mi s-a parut ceva suspect ca nu ziceau , daca doresc sa trimit sms , nimik, nimik.

Am dat la credit aveam 1,5 euro centi :|

Cum e posibil asa ceva si vad ca nu sunt singurul

Retragerea dreptului de utilizare a nr. 1229 de catre Total Spin | Petitieonline.com

ReclamatieOnline.ro - orange-frauda-pe-fata | details | reclamatii

Ce e de facut :|

da....deci....am patit-o si eu ...am primit un SMS : (Club JOCURI!Acces aplicatii cu 3E+TVA/saptamana.Info la 0741829329.Stop JOCURI la 1229 pt iesire,0.05E+TVA.Click Home ) si m-au taxat cu 3 euro si ceva fara sa dau vro confirmare sau vrun mesaj sau ceva precum as fi de acord ... am sunat la orange (444) mi-au dat numarul de la astia (0741829329) .. am sunat , am vorbit cu o vaca , mi-a zis ca nu are ce sa faca si sa vorbesc cu ei ..am sunat la astia ,mi-a raspuns un bou si mi-a zis ca as fi bagat eu prin septembrie un pin pe internet cu numaru meu de telefon si ,atuncea cand l-am bagat as fi fost de acord . bani inapoi nu ii primesti ,si am dezactivat serviciu sa nu mai primesc chesti gen ,