hanibal Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Prima oara intri in comand prompt ( Start -> Run si scrii cmd )Odata intrat scrii telnet.Iti alegi un server de mirc ex : eu.undernet.orgscrii in telnet : open eu.undernet.org 6667o sa iti arate *** looking up your hostname etc...dupaia scrii user x y z :q unde x este nickul tauy este hostname-ul tau , z este ip tau , iar q este numele tau realLa hostname poti scrie ip tau .iti va arata ceva de genul acesta ping :--------- ( ----- este un numar )va trebui sa scrii pong :--------- ( numarul care este acolo )Odata conectat poti sa te conectezi la un canal astfel :join #canaldaca vrei sa scrii ceva pe canal :privmsg #canal :@xxxxx ( xxxx este mesajul )daca vrei sa ii scrii cuiva pe privat :privmsg nick :@xxxx ( xxxx - mesajul ; nick - nickul lui )-----Sper sa intelegeti ceva credits:Tierc3LSGFX Quote
devianc3 Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 totu` o mers bine pana la faza cu: user x y z... bla bla blaam bagat tot, da` nu mi`o zis ping... Quote
ENCODED Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 io am incercat si mi`a mers dar e cam nasol fata de mirc , normal Quote