pr0totypE Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 (edited) Salutare tuturor; as avea o nedumerire in ceea ce priveste metoda de a bloca un link cu server-ul tau in meniul celor ce nu au steam.Am incercat sa introduc "HaCkmeNu", dar s-a dovedit ca nu functioneaza, ba chiar sterge meniul cs-urilor NON-sTEAM.Mai am o intrebare: De ce nu ma lasa server-ul sa adaug boti? E hostat pe linux si am incercat toate combinatiile zarite in tutoriale.Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator; va multumesc pt. atentia acordata. Edited February 23, 2012 by ENCODED Atentie ! Nu mai scrie colorat ca nu suntem chiori ! Quote
Moderators Dragos Posted February 23, 2012 Moderators Report Posted February 23, 2012 Salutare tuturor; as avea o nedumerire in ceea ce priveste metoda de a bloca un link cu server-ul tau in meniul celor ce nu au steam.Am incercat sa introduc "HaCkmeNu", dar s-a dovedit ca nu functioneaza, ba chiar sterge meniul cs-urilor NON-sTEAM.[Tutorial]Left menu edit cs 1.6Mai am o intrebare: De ce nu ma lasa server-ul sa adaug boti? E hostat pe linux si am incercat toate combinatiile zarite in tutoriale.Bots on Counter Strike 1.6 server Quote
pr0totypE Posted February 23, 2012 Author Report Posted February 23, 2012 Merci mult; faza cu botii de acolo am preluat-o, dar s-a dovedit a fi un esec total ) Quote