dxbut Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Cumpar credit in DespreGazduire. Platesc paypal/bancar.Nu veniti cu preturi exorbitante.dxbut@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ce credite vorbesti ma tu aici ? ca am intrat pe site ce mai vrei la 0.99 centi pe luna nu vrei la jumatate de pret? explica si tu ce fel de credite vrei ca eu nu am gasit pe site nimic de asta.ori iti faci reclama la site ori dupa ce ca e ieftin vrei si la jumatate de pret nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FearDotCom Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) @trxtxx la DespreGazduire transferi de pe paypal sms etc bani si se transforma in credite + poti sa castigi bani din affiliere iar banii respectivi se transforma in credite prin care poti sa iti cumperi domenii, host sau ce vrei, omu poate are nevoie sa isi plateasca hostu ce nu inteleg eu la el este ca pe site-ul respectiv se poate cumpara si cu paypal sau el vrea sa cumepere credite la un pret de nimic iar faza cu paypalu sigur vrea sa transfere de pe conturi prinse in scam Edited February 23, 2012 by FearDotCom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 nu stiam de faza cu credite-le pt ca pe site nu am citit niciunde de asta, daca ai un link unde scrie te rog sa il postezi aici.la faza cu sa plateasca mai putin, asta e omul incearca daca merge merge.la faza cu paypal si alte alea. oare el ce se gandeste pe un forum cu specificul acestuia daca ii cumpara cineva cu conturi sparte sau nebunii, cat crede ca ii rezista site-ul in picioare care este presupun un site legal ? ar trebuii sa se mai gandeasca in privinta asta.sau daca stie el vreo solutie in care daca transferi de pe un paypal furat/scamat sau mai stiu eu ce si astia de la gazduire NU iti sterg creditele, sau care le poti transmite la alta persoana fara sa mai conteze BAFTA lui. Na ca v-am dat si ideei tampite.tzztzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skribul222 Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 E un modul whmcs,Ce sec, cumpar credit, nu lasa omu cat ofera cat vrea, macar sa nu-l contactam degeaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FearDotCom Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 (edited) @trxtxx dupa ce iti faci cont pe site ai optiunea "Cont Affiliere" acolo ai creditele castigate prin affilierePoti sa incarci contu si prin Transfer Bancar, MoneyBookers, paypal, sms.Banii castigati prin affiliere vor aparea aici Edited February 24, 2012 by FearDotCom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 merci mult fear, am scris asta ca nu gasisem pe site despre afiliere. o sa imi fac si o sa citesc. multumesc inca odata pentru lamurire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deserty Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Exista optiunea de a cumpara credite prin sms. Tu ii incarci contul cu o anumita suma, iar el te plateste.Iar la faza cu sms-urile nu iti baneaza contul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 deserty, cauta de astia care dau tzepe prin sms, aia sigur au. vorbeste cu prietenii tai care au primit mesaje de la ei, si atunci ii suni inapoi sau le dai mesaj ca vrei sa cumperi credite la jumatate de pret, sunt sigur ca accepta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crys18 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 DespreGazduire, cel mai de ra*** host care exista....Fugi de el fara sa te uiti inapoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxbut Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 Rezolvat cu deserty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...