appleipad Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Nu stiu daca am postat bine pentru ca: ori este un program, ori un tutorial sau tine de Mobile phone, dar daca nu am postat unde trebuie cer sa se mute. Asa... Vreau un program/tutuorial sau ceva cu care sa resoftez un nokia e51. Multumesc. Quote
gwydion Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 (edited) @Mircea, avand in vedere cat a scris pe forum (util mai ales) ca sa poata posta aici, sper ca-i dai un program bun de resoftat... LE: prea tarziu, a fost banat Poate-i dadeai ceva bun, sa-si "resofteze" Windowsul. Edited February 27, 2012 by gwydion Quote
Mircea88 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Update din nokia Nu am stiut bn ca ai zis. Quote
appleipad Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 @Mircea, avand in vedere cat a scris pe forum (util mai ales) ca sa poata posta aici, sper ca-i dai un program bun de resoftat... LE: prea tarziu, a fost banat Poate-i dadeai ceva bun, sa-si "resofteze" Windowsul. Iti multumesc, sper sa te tavalesti de placere Quote
symboss Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Cablu USB+Nokia Software Updater sau Phoenix/JAF. Quote