tin47 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Sunt nou pe acest forum si vreau sa devin cat mai repede unul dintre voi..nu am cine stie ce experienta asa ca vreau sa invat cat mai multe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Welcome ! pune mana pe niste ebooks, invata tot ce poti ( nu neaparat in scopuri rele... ), ci pentru viitorul tau Sugerez programare ( daca le ai bine cu matematica ).Cu bine,Dark. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XmLmX2 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Eu, spre deosebire de Dark. te sfatuiesc sa te axezi pe Web, daca esti mai comunicativ. Daca iti place sa lucrezi cat mai mult singur si te pricepi la matematica, da, programarea este un punct forte. (nu zic ca programatorii C/C++ sunt incuiati, dar in programarea web comunici mai mult.. cel putin asta e parerea mea)Oricum, domeniul IT e mare si nimeni nu iti pune restrictii de a invata, cel mai bine e sa iei cate putin din fiecare si sa-ti alegi ceea ce-ti place. Pana atunci, bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Welcome Invata din toate ce e elementar apoi te poti axa pe ce iti place mai mult Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appleipad Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 salut, bine ai venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...