k33p Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Un ghid foarte util despre adsense ! Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: Pachet Afaceri cu Adsense.zipSper ca nu a mai fost postat ca am cautat si nu am gasit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icebird Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 La cele 3 posturi ale tale sper sa nu fie vreun backdoor ca ne suparam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual14X Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) In urmatoarele randuri o sa imi reprim mania pe cacatu asta care nu e in stare sa faca un post...acel pachet a fost pus de mine...+ pana si linku e al meu ..jegos imputit ..am acceptat ca mi-ai copiat postul despre wazzub cuvant cu cuvant...dar acm asta..sti cacatule ca eu am platit pe pachetu ala..si am drepturi..si vine unu cocalar si spunesper ca nu a mai fost postat ca am cautat si nu am gasit ...nu am cuvinte...uite si dovada linku ala a fost adaugat de mine pe adf.ly pe 25 feb http://i39.tinypic.com/9sc7li.png ..rog un moderator sa steara topicul.. Edited February 28, 2012 by individual14X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seriks Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Calm, nu e nimic de capul pack ului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 poate nu e nimic de pack,dar te enerveaza uneori cand urca acelasi lucru:"Aceeasi Marie cu alta palarie" cred ca merita mutat la recycle bin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k33p Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 poate nu e nimic de pack,dar te enerveaza uneori cand urca acelasi lucru:"Aceeasi Marie cu alta palarie" cred ca merita mutat la recycle bin.Chiar nu aveam de unde sa stiu pnetru ca am cautat si in forum si nimic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual14X Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 daca era acelasi link copile..acelasi link de download care era pus de mine..orcum nu mai merge..am schimbnat liniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...