k33p Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Un ghid foarte util despre adsense ! Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: Pachet Afaceri cu Adsense.zipSper ca nu a mai fost postat ca am cautat si nu am gasit Quote
icebird Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 La cele 3 posturi ale tale sper sa nu fie vreun backdoor ca ne suparam. Quote
individual14X Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 (edited) In urmatoarele randuri o sa imi reprim mania pe cacatu asta care nu e in stare sa faca un post...acel pachet a fost pus de mine...+ pana si linku e al meu ..jegos imputit ..am acceptat ca mi-ai copiat postul despre wazzub cuvant cu cuvant...dar acm asta..sti cacatule ca eu am platit pe pachetu ala..si am drepturi..si vine unu cocalar si spunesper ca nu a mai fost postat ca am cautat si nu am gasit ...nu am cuvinte...uite si dovada linku ala a fost adaugat de mine pe adf.ly pe 25 feb http://i39.tinypic.com/9sc7li.png ..rog un moderator sa steara topicul.. Edited February 28, 2012 by individual14X Quote
seriks Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Calm, nu e nimic de capul pack ului. Quote
ovidelu47 Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 poate nu e nimic de pack,dar te enerveaza uneori cand urca acelasi lucru:"Aceeasi Marie cu alta palarie" cred ca merita mutat la recycle bin. Quote
k33p Posted February 29, 2012 Author Report Posted February 29, 2012 poate nu e nimic de pack,dar te enerveaza uneori cand urca acelasi lucru:"Aceeasi Marie cu alta palarie" cred ca merita mutat la recycle bin.Chiar nu aveam de unde sa stiu pnetru ca am cautat si in forum si nimic . Quote
individual14X Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 daca era acelasi link copile..acelasi link de download care era pus de mine..orcum nu mai merge..am schimbnat liniku Quote