askie Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Care poate sa-mi spuna cum instalez BackTrack 5 R1 pe PC??Imi cer scuze dar nu stiu Daca poate cineva sa ma ajute va rog Quote
TheTime Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Asta daca vrei sa bootezi linuxul de pe un stick. Daca vrei sa-l si instalezi, o sa-ti apara pe desktop-ul de la backtrack o iconita cu install, iar de acolo te descurci tu. Quote
Patrunjel Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Uite cum facem, tu lasi Ub3r H4x0r-eala doua-trei ore, te apuci de citit wiki-u la backtrack&grub daca bagi dual boot, si daca nu pricepi, imi dai un ym si eu iti spun pas cu pas (te intreb din wiki, sa mor, sa vad daca ai citit )*O instalare de os nu are niciun fel de legatura cu hardware-u... (defapt are, umpic. da tot nu-i locul topicului aici) Quote
bogdan_99rap Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 uitate aici (reda in HD ) How to install BackTrack 5 (dual booting with Windows 7) - YouTube Bafta Quote
icebird Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Pai daca nu stii nici macar cum sa il instalezi atunci degeaba il mai instalezi, ma indoiesc ca o sa intelegi cum sa folosesti terminalul. Quote