JohnyCNAM Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Ziua buna tuturor,Sunt la un liceu cu profil real, biologie-chimie engleza intensiv.(clasa X)Chiar imi place informatica si programarea(imi plac, nu le stapanesc).Nu prea stiu c++ de nivel de clasa X mate-info.Undeva pe la clasa IX semestrul 2 sunt cunostintele mele.Mai are rost sa ma transfer la mate/info?Mai pot tine pasul cu materia sau sa-mi vad de treaba si sa continui aici(imi place si profilul actual) Quote
icebird Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Da, mai poti sa te transferi... o sa dai niste teste inainte ca un fel de admitere sa vada ce cunostinte ai, la mine in clasa (acum sunt a XI a) au venit pe a X-a 2 de erau cam paraleli cu programarea si au prins incet incet din urma si acum sunt la nivelul clasei. Quote
projectx1 Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Ai putea sa ramai unde esti si sa te orientezi spre o facultate cu profil de info; pana atunci ai putea fi autodidact. 1 Quote
JohnyCNAM Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 Nu e stres.De la profilul meu pot urma cam orice facultate pt. ca eu invat chestii generale, nu am module, etc. Quote
CristianRoflmao Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Dute ma ca esti pasta ai luat 7 la C++ iti zic io la cate sti stai in banca ta nu te transfera Mai bine meri la o faculta de informatica sau ce vrei tu sau incearca sa te axezi mai bine pe informatica si tic ce faci tu.Iti recomand sa stai mai atent la orele de info si sa nu mai vorbesti cu colegul de banca care iti face doar rau dupa cum stiu si parinti tai Quote
black_death_c4t Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 (edited) Daca faci fata la bac cu m1 la mate e ok . Intereseaza-te intai ce fac cei de la mate info la ore , care sunt cerintele, iar unde nu crezi ca faci fata , pluseaza pe cateva meditatii. Totusi nu te arunca cu capul inainte fara sa fi pregatit sa sacrifici ceva.Varianta cu autodidact nu functioneaza , ai nevoie de o vointa de fier pe care putini o poseda. Edited March 6, 2012 by black_death_c4t Quote