takko Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Hack-it!Un blog care prezinta cateva proiecte personale, despre Arduino si electronica.Acum cer si eu o idee: cum pot sa il promovez cat mai eficient? Quote
bogdan_99rap Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 e frumos, incearca sa-l promovezi cu AdWords si de astea... Quote
Isaac Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Hack-it!Un blog care prezinta cateva proiecte personale, despre Arduino si electronica.Acum cer si eu o idee: cum pot sa il promovez cat mai eficient?Bine ca nu ai probleme cu vulnerabilitatile, poti sa te ocupi mai mult de el decat de securitatea lui. Quote
takko Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 Oricum e la inceput si sunt constient ca fara content nu se fac vizitatorii. . Ideea e ca vreau sa dau cat de cat putina informatie, cel putin pentru incepatori in ale electronicii , proiecte simple.Am de gand oricum sa il promovez masiv pentru ca acum lucrez la ceva cu impact asupra publicului pe care sper ca undeva in weekendul viitor sau in 2 saptamanii sa il amplasez in oras si oamenii sa "sensibilizeze" putin la partea de electronica aplicata in proiecte sa zicem artistice. Scopul blogului oricum nu e de monetizare din reclame sau ceva de genu. E mai mult pentru partea de social - brand. Quote
DuTy^ Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Frumos.. as recomanda sa il faci pe wordpress... sau alt cms.. pe un host si dai 1 euro pentru un domeniu, cu .info de exemplu.. suna mai profesional. si fiind stapan pe site nu ca la blogspot, ai un management mai bun al vulnerabilitatilor iti faci update la zi, si etc. nu mai stai pe mana la altii... parerea mea..Pentru promovare poti incerca SEO.. nu e greu de facut ceva legal.. la wordpress si si niste pluginuri ajutatoare...Spam.. si prin calitatea lui...Frumoasa ideea, ma gandeam si eu la ceva de genul, dar timpul ma omoara... Succes! Quote
sicilianul Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Foarte interesant Quadrapod-ul...si blogul e foarte simplu. Chiar e la obiect. Felicitari! Quote
Danyel08 Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 bravo...ii simplu si la obiect!...si cred ca mi-ai dat cateva idei... Quote
takko Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 Super. Asta e si ideea. Daca mai ai nevoie de informatie poti sa imi dai un mail oricand.i.takko@yahoo.com Quote