UnixDevel Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 (edited) Poate este un site de kkt ,dar vreu o parere ...sincera daca se poate ...aaa tin sa precizez ca ce vedeti ,content pe site se parseaza automat din diferite surse ....http://www.filme247.com/ Edited March 11, 2012 by n3curatu Quote
MazaBoY Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 nu vreau sa se supere nimeni dar din punctul meu de vedere este un rahat de site...contiunt duplicat care il mai gasesti pe alte sute de site-uri...<title>Filme Online Gratis Trailere Filme</title> eu nu vad nici un film online doar trailer..deci clar ca eu daca intru pe site crezand ca voi gasi acel film online si vad doar un trailer automat imi voi baga pl in el de site si voi da x,domeniul este filme247 totusi site-ul este in engleza Genre: Action | Comedy...etc si asa mai departe lista lui mos craciun cel negru poate contiuna bafta ... Quote
jojo123 Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 (edited) Prima pagina lasa impresie proasta cu imaginile alea scalate aiurea.//Meta description=?Meta keywords=?favicon=?Meta language=? Edited March 11, 2012 by jojo123 Quote
cybercop Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Am testat functia de cautare in site. Indiferent ce as cauta primesc drept rezultat: [h=1]404 Page Not Found[/h] The page you requested was not found.Iar daca ai si sectiunea de "Filme online gratuite" include si codul sau link catre undeva sa aiba vizitatorul ce vede, nu doar trailer. Quote