winner69 Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 (edited) Intr-adevar, bina (ca) v-am gasit . Sunt de o saptamana pe forum si aflu in fiecare zi lucruri noi. Momentan sunt interesat in a face bani, CPA in mare parte (daca e cineva cu experienta va rog sa ma ajutati). Sunt tanar,ambitios, si am o grozava foame de informatie Edited March 22, 2012 by winner69 Quote
Starker Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Bani... hmmm... toti vrem bani, dar sti cum e... pica banul dupa munca. Depinde cat vrei sa faci. De exemplu am un coleg care are un site si plateste host-ul 6 euro / luna, dar intra de la scoala pe site si tot dand click pe reclame face 1 euro / zi + ca are 3% reducerea aceea de la emag pentru ca face reclama. Depinde ce vrei sa faci si cat anume. Bafta ! Quote
dmx06costy Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 bine ai venit.Cunostinte ceva?progrmare ceva? Quote
winner69 Posted March 22, 2012 Author Report Posted March 22, 2012 In afara de programarea de la scoala(C++), SEO si putin IM, mai nimic. Am intrat aici ca sa invat Quote