deaddn Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Salut! Am 21 de ani,sunt din Buc si am pana acum: - curs de html/css - curs de linux, nu prea am ramas cu mult (facut in redhat, dar stau pe ubuntu) - baza in retelistica o stiu, sunt in prezent la CCNA 2 - mai stiu C si C++ (la nivel de liceu si facultate) - C# abia am inceput.Intrebarea mea ar fi cam ce alt limbaj sa invat, sau ce sa aprofundez? Se stie ca la cursuri la facultate sau la cele platite, nu te invata tot detaliul. Orice sfat este binevenit, chiar mi-as dori invat cat mai multe de pe acest forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 mai bine puneti intrebarea "oare ce as vrea sa fac? ce imi place?"daca iti place programarea continua pe programare -web sau osdaca iti place tehnica, continua pe service/retelistica/administraredaca iti place sa interactionezi cu lumea... fa cursuri de management...daca iti place sa testezi, invata tot ce trebuie de testing si de hacking...daca iti place sa te joci... invata sa te joci bine si pe bani multi (la concursuri si la firmele care cauta betatesteri) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varlan Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Bine ai venit, poate o sa gasesti tot ce iti trebuie aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deaddn Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Multumesc! Am inceput prin a citi un tutorial foarte bine scris despre PHP si MySQL. Dupa cum bine zice lumea pe forum: intai invata limbajul si dupa aia cauta vulnerabilitatile.Tutorialul este acesta, il recomand tuturor celor care vor sa invete aceste limbaje. Cei ce stiu alte limbaje, il vor citi cu foarte mare usurinta.Linkul mai e pe forum : http://www.oriceon.com/tutorial_v2.1.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verme Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Multumesc! Am inceput prin a citi un tutorial foarte bine scris despre PHP si MySQL. Dupa cum bine zice lumea pe forum: intai invata limbajul si dupa aia cauta vulnerabilitatile.Tutorialul este acesta, il recomand tuturor celor care vor sa invete aceste limbaje. Cei ce stiu alte limbaje, il vor citi cu foarte mare usurinta.Linkul mai e pe forum : http://www.oriceon.com/tutorial_v2.1.rarSalut si bine ai venit.Recomand cu toata incredera acel tutorial.Chiar e pe intelesul tuturor si foarte bine explicat.La sfarsit are si cateva exerciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilica233 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Foarte bun , si bun venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...