Jump to content

verme

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by verme

  1. Gandestete ca numai transportul costa mai mult decat masina....de aici tragi tu concluziile.
  2. Tu vorbesti de lucruri marunte de oameni mici....Basescu, Udrea, Blaga, etc cand or sa dispara?
  3. Sunt curios acum cati dintre cei din afara o sa se intoarca in tara cu venirea lui asta....Va placut basescu pana acum aveti basescu in continuare. Ce a fost greu pana acum a fost nimic...
  4. Atata timp cat am dreptul la libera exprimare pot sa spun ce vreau despre orice. Referitor la ce ai spus, da ai dreptate ca toti suntem furati....si orice ar iesi ca presedinte nu o sa schimbe nimic. Nici Ponta nici Iohanis, amandoi sunt manipulati de altii, sunt doar niste pioni pe o tabla de sah. Corupti sunt toti din parlament...noi decat ne dam cu parerea degeaba.
  5. Inseamna ca voua va placut regimul basescu de tot il simpatizati atat. Sincer, daca Iohanis nu se imbarliga cu basecu, udrea si restul de terminati il votam %100. Dar in acest caz "NU". Mai bine un destept care stie sa fure decat un prost care este furat. Ganditiva bine si analizati inainte sa va dati votul.
  6. Mai pupatil mult in penics pe Iohanis asta al vostru...ca se vede ce bun si pregatit este pentru a fi presedinte, a fost facut de cacao....de unul mai bine pregatit ca el.
  7. Lasa ca a facut Iohanis + Basescu, Udrea si restul timp de 10 ani.
  8. Cum ma sa votati cu Iohanis care nu stie sa lege 2 cuv. in romaneste? Pfu, ma uimeste prostia unora.
  9. Politia si `Usa care rezista! Care rezista!`
  10. verme

    PMA scanner ?

    iti trebuie un perl bot, ....daca scanezi asa ... scanezi pt altul, in exploitx.php vei gasi un link unde respectivul are urcat perl botul.
  11. Din cate modalitati de a face bani ati gasito pe cea mai penala "sa da-ti in cap la oameni" pt o poseta sau un lant de aur....Nu ca ai fii u autorul dar ai luat parte la asa ceva...
  12. scorpy0n, nu ma refeream la tine...ma refeream la cel care tia luat acei 5 euro...
  13. Gecko, ai dreptare, dar eu ma refeream la altceva....la modul de exprimare ... daca pyth0n3 care e cunoscator si e in domeniu te ia asa tare si cu jigniri neintentionate din partea lui... parca iti taie elanul.
  14. Eu am inteles, in esenta cam ce ai vrut sa spui...dar fara un mic ajutor din partea cunoscatorilor nu cred sar putea...in felul acesta prin anumite comentarii facute de voi cand e gresit si cand nu...se poate destepta si acele persoane. Sunt anumite detalii care nu se pot gasi pe google...sau pe alte forumuri...
  15. mc ripoff pyth0n3, e vezi ca se poate si altfel sa vorbesti...nu neaparat cu aer dasta de grand...poti spune frumos omului ia de aici un documentar...si invata...nu trebuie sal jignesti si sal iei peste picior ca acel cineva nu e cunoaste termenii respectivi. In legatura cu adunatura de "gunoaie" cum vrei tu sai numesti dc nu dai banii la toti ceilalti utilizatori ai forumului si selectezi decat 5-6-7 persoane care sunt de nivelul tau intelectual si vb numai cu ei? In felul acesta te-ai crea aceea ambianta de care tu ai avea nevoie. Si noi ceilalti (asa zise gunoaie) care am vrea sa invatam nu te-am mai stresa cu idioatele noastre intrebari.
  16. Probabil ca u ai dreptate doar pe jumatate....Daca unii se pricep mai bine decat altzi...si acei "restul cum le numesti u in termeni gunoaie" cer un ajutor ... nu inseamna ca trebuie sa vb in modul acesta. E punctul meu de vedere...Daca vrei sal ajuti, ajuti aceea persoana si poate incerci sai si explici anumite detalii....ca il felul acesta si "gunoiele alea" poate invata un lucru. In a cere ajutor nu cred ca e ceva rau.
  17. Poate nu m-am exprimat eu bine...."si nu am stiut termenul sau termenii care trebuia sal folosesc" in a cere acel lucru.
  18. Pai daca unii nu se pricep si cer ceva anume .... nu inseamna ca sunt prosti sau ma rog cum crezi tu...Nu trebuie neaparat sa le vorbeste in "flegme" ... eu am cerut ceva....nu m-am laudat ca am facut acel lucru....
  19. Interpretare pt cuvantul "dumneavoastra" ... inca o data incerci sa iti arati superioritatea fata de unii...cred ca te-ai simtit jignit in privinta asta.
  20. Din pacate nu am inteligenta "dumneavoastra" sa pot face un scan....ma interesa un scan deja facut cu user pass...etc.
  21. Am nevoie de un scan de smtp-uri linux care nu fie in php... Lasati-mi un mesaj privat cu ce ati dori pe el.... Nu pot oferi bani sau LR dar ne putem intelege. Mc!
  22. verme

    Explozit ?

    mda, tare asta ... dupa modul lui de salutare "Buna" reiese ca noi ceilalti am fii niste pizde....
×
×
  • Create New...