wrathofgod Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Over 9000 hai ma las-o moarta . Wordpress e prezent pe zeci milioane de pagini ?i tu ai un shell exploit pt 10.000Oricum pare destul de nou . L-ai testat de când l-ai postat ? Quote
bebemic Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 ba da toti sunteti adevarati...eu m-am jucat cu el..e cam naspa dar sunt destule care mergsi degeaba sunt milioane daca nu merg toate Quote
backdoor Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 wrathofgod fii si tu contructiv si pune ceva la share... de palavre suntem satui cu totii , 10k , 1k ce mai conteaza... cine cauta gaseste ! Quote
napoletanii Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 ma eu am facut un scanner pe google image ca nu primesti ban ( asta este noua descoperire pe ajax ) si pe bing cu un file uploader de wp si in 2 zile am 500 de rezultate cu 1k keywords care nici la jumatate nu a ajuns , linkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinkma este slabut la ce ma asteptam , merge pe principiu de mai sus dar este mult mai mult dezvoltat si exploatat , daca as stii de unde sa fac rost de toate domeniile din lume , macar o idee , nu vreau id geo cum am facut scanu asta pe langa google si bing keywords , vreau o idee ceva ... ms Quote
nym3ny Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Da poti face rost de lista de pe alexa.comma eu am facut un scanner pe google image ca nu primesti ban ( asta este noua descoperire pe ajax ) si pe bing cu un file uploader de wp si in 2 zile am 500 de rezultate cu 1k keywords care nici la jumatate nu a ajuns , linkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinklinkirc - jambihackerlinkma este slabut la ce ma asteptam , merge pe principiu de mai sus dar este mult mai mult dezvoltat si exploatat , daca as stii de unde sa fac rost de toate domeniile din lume , macar o idee , nu vreau id geo cum am facut scanu asta pe langa google si bing keywords , vreau o idee ceva ... ms Quote
napoletanii Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 mersi.partea buna e ca ai access deplin la siteex http://www.elite.cat/license.php Quote