mihaibelu Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Doresc usere de mail care sa indeplineasca urmatoarele conditii:1. sa fie din romania2. sa fie de firma (adica sa fie facute pe o pagina a unei companii)3. sa aiba user si parola. Pentru inceput ma intereseaza 1000 de bucati. Exista doua posibilitati de selectie a ofertelor:1. imi spune-ti pretul pentru 1000 de bucati imi da-ti 5 bucati de proba, iar eu va trimit banii si imi da-ti restul. 2. imi trimitetti o lista cu mai multe mailuri (fara user), eu imi aleg 1000 va spun care sunt, va trimit banii si voi parolele. Voi selecta doar doua oferte in functie de pret si de cat de mari sunt firmele carora le apartin. Cei de la care voi cumpara vor deveni furnizori constanti. Quote
UnixDevel Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 cum adika usere de mail ? ..te referi la adrese de mail de firme de ro ? Quote
gogusan Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 adresa si parola, adica vrea pe mamaie@mamaie.ro cu parola: mamaie Quote
mihaibelu Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 asa este... user - parola... Quote