eyexro Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Lucrez la un site in limbaj html cu css si php. Si am intampinat urmatoare problema..cand adaug ceva mai mult text.. se suprapune peste celelate diviziuni... as vrea sa se continue zona dedicata lui.. adica <div id="info"> </div> cred ca este o comanda in css.. Quote
eyexro Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 da insa imi apare un scroll.. mai stii cum pot face zona sa mareasca singura in functie de text ?edit. sa vede ca sunt incepator.. da .. height: auto; [ dupa mi-am dat seama]multumesc pentru ajutor.. imi va fi de folos aceea proprietate Quote
eyexro Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 la width: trebuie neaparat fix;) Quote
JohnDoe Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 la width: trebuie neaparat fix;)la detaliile nule pe care le-ai dat despre layout, nu aveam de unde sa stiu. Quote
eyexro Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 asa este.. pe mine m-a interesat alt aspect.multumesc pentru interesul acordat Quote
turnback Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Daca am inteles bine e de fapt <div style="clear:both"></div> dupa div, sau in div, depinde ce divuri ai tu pe acolo... teoretic nu ar mai trebui sa se suprapuna peste nimic... Quote