Jump to content
black_death_c4t

(=.=) oferta backlinkuri (=.=)

Recommended Posts

Posted

Ofer backlinkuri in domenii cu pr >= 1

1 x $$ < PR 5 > backlink $$ = 12 $

1 x $$ < PR 4 > backlink $$ = 10 $

1 x $$ < PR 3 > backlink $$ = 9 $

1 x $$ < PR 2 > backlink $$ = 5 $

1 x $$ < PR 1 > backlink $$ = 3 $

10 x $$ < PR 0 > backlink $$ = 2 $

Toate backlinkurile le fac manual . Orice la juma' de pret pentru primii 2 clienti .

Posted

interesant topicul dar prea scump ceri. mai ales pt alea PR 0 si PR1 ar trebuii sa oferi 100-200 pt banii aia. ce naibi pr 0 sunt pe toate gardurile. sau poate faci vreun .edu/gov sau ceva frumos care sa te bage imediat pe google.

eu am link-urile mele in 5 min am aparut cu site nou indexat. ( pe care tot automat le fac )

in fine spor la vanzare :)

Posted (edited)
interesant topicul dar prea scump ceri. mai ales pt alea PR 0 si PR1 ar trebuii sa oferi 100-200 pt banii aia. ce naibi pr 0 sunt pe toate gardurile. sau poate faci vreun .edu/gov sau ceva frumos care sa te bage imediat pe google.

eu am link-urile mele in 5 min am aparut cu site nou indexat. ( pe care tot automat le fac )

De ce te bagi aiurea in seama, omul vinde backlink-uri pe index ( cel cu pr mare + zeci de pagini aferente), nu pe pagini, nu te mai baga aiurea in seama

Edited by Vlachs
Posted

mai taci naibi din gura benny si joaca-te pe localhost. unde scrie ma ca face pe index ? sau esti mama omida de ghicesti in articole?

si pe index si pe ne index pe orice ar face pretul pt PR 0 si PR1 este MULT prea mare. inca imi sustin parerea.

tu fa un serviciu si dispari.

Posted
mai taci naibi din gura benny si joaca-te pe localhost. unde scrie ma ca face pe index ? sau esti mama omida de ghicesti in articole?

si pe index si pe ne index pe orice ar face pretul pt PR 0 si PR1 este MULT prea mare. inca imi sustin parerea.

tu fa un serviciu si dispari.

Am fost civilizat, nu ti-am spus nimic, tu te cam bagi aiurea in topic-ul omului.

Pentru ca black_death e idiot o sa explic eu ce si cum:

1.Link-urile vin pe index-ul + paginile aferente ale unui domeniu

2.Link-urile sunt dofollow bazate pe ce keyword vreti voi

3.Nu prea o sa va ofere mai nimeni backlink cu pr direct de 3,4

4.black_death e idiot si nu stie sa isi vanda marfa

Posted

zi-ne si noua metoda ta :D cu scrapebox ? sa invatam si noi astea mai mici :P