black_death_c4t Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Ofer backlinkuri in domenii cu pr >= 11 x $$ < PR 5 > backlink $$ = 12 $1 x $$ < PR 4 > backlink $$ = 10 $1 x $$ < PR 3 > backlink $$ = 9 $1 x $$ < PR 2 > backlink $$ = 5 $1 x $$ < PR 1 > backlink $$ = 3 $ 10 x $$ < PR 0 > backlink $$ = 2 $Toate backlinkurile le fac manual . Orice la juma' de pret pentru primii 2 clienti . Quote
trxtxx Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 interesant topicul dar prea scump ceri. mai ales pt alea PR 0 si PR1 ar trebuii sa oferi 100-200 pt banii aia. ce naibi pr 0 sunt pe toate gardurile. sau poate faci vreun .edu/gov sau ceva frumos care sa te bage imediat pe google.eu am link-urile mele in 5 min am aparut cu site nou indexat. ( pe care tot automat le fac )in fine spor la vanzare Quote
Vlachs Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 (edited) interesant topicul dar prea scump ceri. mai ales pt alea PR 0 si PR1 ar trebuii sa oferi 100-200 pt banii aia. ce naibi pr 0 sunt pe toate gardurile. sau poate faci vreun .edu/gov sau ceva frumos care sa te bage imediat pe google.eu am link-urile mele in 5 min am aparut cu site nou indexat. ( pe care tot automat le fac )in fine spor la vanzare De ce te bagi aiurea in seama, omul vinde backlink-uri pe index ( cel cu pr mare + zeci de pagini aferente), nu pe pagini, nu te mai baga aiurea in seama Edited March 22, 2012 by Vlachs Quote
trxtxx Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 mai taci naibi din gura benny si joaca-te pe localhost. unde scrie ma ca face pe index ? sau esti mama omida de ghicesti in articole?si pe index si pe ne index pe orice ar face pretul pt PR 0 si PR1 este MULT prea mare. inca imi sustin parerea.tu fa un serviciu si dispari. Quote
Vlachs Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 mai taci naibi din gura benny si joaca-te pe localhost. unde scrie ma ca face pe index ? sau esti mama omida de ghicesti in articole?si pe index si pe ne index pe orice ar face pretul pt PR 0 si PR1 este MULT prea mare. inca imi sustin parerea.tu fa un serviciu si dispari.Am fost civilizat, nu ti-am spus nimic, tu te cam bagi aiurea in topic-ul omului.Pentru ca black_death e idiot o sa explic eu ce si cum:1.Link-urile vin pe index-ul + paginile aferente ale unui domeniu2.Link-urile sunt dofollow bazate pe ce keyword vreti voi3.Nu prea o sa va ofere mai nimeni backlink cu pr direct de 3,44.black_death e idiot si nu stie sa isi vanda marfa Quote
fimoza85 Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 interesant topicul dar prea scump ceri. mai ales pt alea PR 0 si PR1 ar trebuii sa oferi 100-200 pt banii aia. ce naibi pr 0 sunt pe toate gardurile. sau poate faci vreun .edu/gov sau ceva frumos care sa te bage imediat pe google.eu am link-urile mele in 5 min am aparut cu site nou indexat. ( pe care tot automat le fac )in fine spor la vanzare zi-ne si noua metoda ta cu scrapebox ? sa invatam si noi astea mai mici Quote
Fug4ru' Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Chiar nu stie sa vanda ... n'a zis nimic de timp. Poate face backlink din site-uri hackerite el il pune acum si in 2 ore il sterge adminu' Quote