BlackAngel0999 Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 (edited) Sal all am vazut ca uni utilizatori facebook au reusit sa introduca un spyware cand cineva da like sau share acestea isi infecteaza pc-ul cu un keylogger si as vrea sa imi spuneti si mie cum sa pot face si eu asa ceva Edited March 21, 2012 by MrRip Quote
eassy Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 ))))))))) esti sigur ca nu mai vrei nimic in plus? Quote
ovidelu47 Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Off:1 BlackAngel0999 pe moka nu o sa te ajute nimeni cu ce vrei tu exact,posteaza la rst market si fale o oferta celor interesati sa te ajute contra cost.Si ai incalcat si o regula importanta nu ai limita de posturi pentru a posta in categoria "cereri" .2 eassy ai spamat ca sa mai faci inca un post poate ajungi la 10 posturi si vei posta si tu in categoria ,,cereri",sa nu zica lumea ca ai incalcat regula de minim 10 posturi.))))))))) esti sigur ca nu mai vrei nimic in plus? Quote
wrathofgod Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Din cate stiu e vorba de un Java Drive By asa ca o sa ai nevoie de spyware-ul respectiv , un crypt-er care sa mearga altfel sare AV-ul la 5 mentri in sus cand face contact cu spyware-ul si bineinteles scriptul pt drive by .Problema cea mare este ca un crypter nu tine mai mult de cateva zile asa ca good luck . Apropo cand faci rost de un script pt FB java drive by sa si tu un share . Quote
tao Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Mai poate fi un phishing ceva mai complicat , dar tot ai nevoie de un keylogger bun si un crypter fud. asta e o varianta pentru java dezactivat. Quote
pyth0n3 Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 (edited) 11th 2012 "penal" awardcopilul:Mama , colegul meu are bicicleta noua , vreau si euparintele:Asteapta putin sa cresti mai mare si o sa iti cumparamRezumat: Parintele si-a dat seama ca copilul avand o varsta frageda si-ar putea "rupe gatul" daca i-ar fi cumparat bicicleta si ia raspuns frumos sa mai astepte putin. Edited March 22, 2012 by pyth0n3 Quote