Jump to content

tao

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tao's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. tao

    syslogger

    @wildchild: Sau alta idee "stralucita" : poti face o sectiune separata in care sa faci public toate threat-urile, mesajele, pm. (absolut tot) cu stergerea link-urilor de download si ce mai tine de securitate. zic si eu , nu ma certati; acum voi decideti.
  2. tao

    syslogger

    @wildchild: Foarte bine. Dar cred ca ar trebui sa ii cureti si prostiile pe care le-a pus; inclusi threat-urile lui. Astfel nu se mai loveste cineva de el si minunatiile lui. LE : Daca ai facut-o deja e bine si nu ma lua in considerare. TKS.
  3. LE: uite vezi @detest deja se oftica ca putea face un numar mai mic de mutari
  4. @totti93: pai nota 10 + atestat = o valoare => valoare + dezvoltarea jocului = un joc mai valoros dupa aia : in timpul dezvoltarii jocului iti vin ideei mai bune si folositoare pa care le poti dezvolta sau include in joc. rezultat obtinut: un joc foarte bun, experienta , idei de dezvoltare a altor jocuri, samd. rezultat dorit : BANI - tine numai de priceperea ta in a vinde produsul obtinut. Glumesc Daca cauti ai sa vezi ca jocurile bune si dezvoltate au aparut pornind de la un joc mic si interesant ca al tau. spre exemplu counter strike : la inceput era un joc destul de mic adresat multiplayer interactiv. Deci poti face asta : o interfata mai dezvoltata multiplayer. Acum, avand in vedere resursele disponibile pe internet il poti dezvolta foarte frumos si poate avea un anumit succes ; depinde cat de frumoasa si placuta e interfata. Poti de asemenea sa il faci sa fie o aplicatie mobila. And so on ... Oricum SUCCES.
  5. nu cred ca se refera la probleme ci la munca depusa. NU? zic si eu. btw: very nice succes in continuare.
  6. ms frumos benny_loppa. A mers ca uns. e-mail de verificare si confirmare in 5 minute. perfect functional. tks again
  7. tao

    Rent a hacker

    trimite un pm.
  8. "Zi-mi MAC-ul acelei retele si poate te ajut eu (nu promit nimic). " nu inteleg. te referi la capturarea de pachete? wps te ajuta dar ce faci cu criptarea din WEP? fii mai specific te rog. Multzumesc Salutare si "succesuri"
  9. Mai poate fi un phishing ceva mai complicat , dar tot ai nevoie de un keylogger bun si un crypter fud. asta e o varianta pentru java dezactivat.
  10. @sulea: In mare parte cred ca ai dreptate dar pana la urma cred ca totul se reduce la marketing, vanzari si bani. In ideea ca nu pot stii ce vrei si nici nu imi spui , eu nu te intreb ci iti ofer! daca tu vrei mai departe sa cumperi bravo mie, si ma numesc "sales of the year". Cam asta cred ca e ideea. @DuTy^: Totusi suna ca apocaliptic. Nu cred ca google e preocupat cu spionajul ci el vinde informatii despre oameni si produse , nevoi si preferinte, so on... Pana la urma afacerea cea mai profitabila e aceea de consulting( si aici intra tot : studii de piata , review-uri ale produselor, marketing, balabla). El fiind simplist , ca si browser normal ca este preferat de toata lumea. "Pana la urma e o lume libera, democratica !!! " cel putin asa avem impresia.
  11. tao

    MD5 cuvinte romanesti

    excelent. multam fain.
  12. Ia uite ce stire vine in miez de noapte !!!! http://www.realitatea.net/*********-romania-ataca-site-ul-irecson-si-alte-13-pagini-afiliate_919692.html si dupa ce ma uit pe pagina lor ce crezi? chiar asa e. Uitativa un pic sa vezi "LUCRARE" acolo. Nu e fantasic ce date au descoperit si la ceea ce au avut acces ci la "institutiile statului". Pai si ce sa mai crezi despre confidentialitatea datelor sau kk de astea cand astia nu sunt in stare sa securizeze un rafat de site de siri oficiale, pana la urma. Vizionare placuta !!! Navigati mai peste toate link-urile. Dupa ai a ne dam cu parerea cu totii. HAI PA !!! LINK: ********* Romania w w w . a n o n o p s . r o irecson.ro, cecaudit.ro, dcuspacec.ro, fedes.ro, frontiera-inovarii.ro, icia.ro, ipcpmma.ro, roinno.ro, registru.roinno.ro, rihm.ro, wbtskills.eu
  13. mersi mengele. btw site-ul ; tare de tot. + @Krayzie: multam fain de link. am mai invatat ceva. +
  14. Am uitat !!!! Sper sa nu se intelega ca am ceva cu "urmasul tau". Nu imi pot da cu parerea, dar ii urez succes. Si rabdare.
×
×
  • Create New...