SticKyWoX Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Stie cineva daca merge sau nu optiunea de "Query" in Havij? Tot incerc sa execut un "update", dar nu reusesc. Am incercat si manual, pana cand m-am dat batut si am trecut la tooluri.Vreo solutie/alternativa?
shaggi Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Nu merge query in havij...1. havij-ul este axat pe extras date, nu pe update, insert, dump.....2. Vezi ca poate nu are permisiunea necesara pentru a insera sau a updata coloane and shit....
Nytro Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Poate daca ati citi si voi despre SQL (Structured Query Language) si despre un SGBDR (Sistem de Gestiune al Bazelor de Date Relationale) nu ati mai pune intrebari negandite.
Vlachs Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Poate daca ati citi si voi despre SQL (Structured Query Language) si despre un SGBDR (Sistem de Gestiune al Bazelor de Date Relationale) nu ati mai pune intrebari negandite.De fapt este vorba de query-uri multiple si tipul query-ului(update,select, insert...), din sqli nu poti sa introduci date daca query-ul este select iar mysql nu accepta query-uri multiple.
Nytro Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Mda.. mysql> select table_name from tables limit 1; select column_name from columns limit 1;+----------------+| table_name |+----------------+| CHARACTER_SETS |+----------------+1 row in set (0.00 sec)+--------------------+| column_name |+--------------------+| CHARACTER_SET_NAME |+--------------------+1 row in set (0.07 sec)mysql>Iar: PHP: mysql_query - Manualresource mysql_query ( string $query [, resource $link_identifier = NULL ] )mysql_query() sends a unique query (multiple queries are not supported) to the currently active database on the server that's associated with the specified link_identifier.
pyth0n3 Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) De default Mysql nu vine configurat ca sa accepte query-uri multiple ,ci doar in cazul in care urmatoarele directive au fost modificate:allowMultiQueriesrewriteBatchedStatementsTot din paginile manualului in legatura cu aceste directive spune clarCitez:Notice that this has the potential for SQL injection if using plain java.sql.Statements and your code doesn't sanitize input correctlyUn database administrator nu ar trebui sa schimbe setarile de default pentru ca acest lucru sa se intample. Edited March 29, 2012 by pyth0n3
SticKyWoX Posted March 29, 2012 Author Report Posted March 29, 2012 Ok, multumesc. Si doar stiam asta, da' am uitat. Acum mi-am adus aminte ca s-a mai discutat despre multiple query.Multumesc frumos.
Nytro Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 De default Mysql nu vine configurat ca sa accepte query-uri multiple ,ci doar in cazul in care urmatoarele directive au fost modificate:allowMultiQueriesrewriteBatchedStatementsTot din paginile manualului in legatura cu aceste directive spune clarCitez:Un database administrator nu ar trebui sa schimbe setarile de default pentru ca acest lucru sa se intample.Chestia aia e valabila numai daca te conectezi folosind JDBC la MySQL, iti permite sa folosesti multiple queries, dar MySQL nu te opreste sa executi mai multe query-uri, e pentru driver-ul JDBC nu pentru MySQL.A se vedea si: http://se2.php.net/manual/en/mysqli.multi-query.php
pyth0n3 Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Chestia aia e valabila numai daca te conectezi folosind JDBC la MySQL, iti permite sa folosesti multiple queries, dar MySQL nu te opreste sa executi mai multe query-uri, e pentru driver-ul JDBC nu pentru MySQL.A se vedea si: PHP: mysqli::multi_query - ManualAici ai dreptate, desi cand am raspuns aveam in minte un application server care se conecteaza la database intrun mod total divers , folosind JDBC (Java Database Connectivity ) precum Iplanet ,Tomcat sau LotusDomino.Evident un simplu webserver si un script PHP pot fi interpretate intrun mod divers.Acum depinde cum au fost structurate query-urile la nivelul CMS, Third party scripting PHP,etc.