The_Cod3 Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Am si eu o problema...am un ipad2 si acum cateva zile am observat ca mi-a aparut o mica(foarte mica....dar vizibila daca ai pitici pe creier) zgarietura pe ecran.As vrea sa stiu daca cumpar o folie de protectie se mai vede acea zgarietura? am inteles de la cineva ca iti trebuie rabdare ca sa o aplici pentru ca mai raman mizerii sub ea. VA MULTUMESC ANTICIPAT Quote
sandabot Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Zgarietura e pe ecran ? - Get used to it E greu sa nu zgarii un touchscreen dar ca sa nu o faci iti trebuie abonament la manichiura. Quote
The_Cod3 Posted March 30, 2012 Author Report Posted March 30, 2012 Da zgarietura este pe ecran. Cred ca am avut cva mizerie pe deget si se poate sa se fii zgariat putin... Quote
jojo123 Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 La aplicatul foliei trebuie sa ai nervi de otel. Cred ca pentru a avea un rezultat multumitor trebuie pusa inainte de a folosi tableta. Eu am incercat sa pun la un ipad dupa ce fusese folosit o perioada si dupa vreo 2 folii stricate m-am lasat pagubas. Am incercat tot ce se putea sa curat ecranul inclusiv solutie pt curatat LCD-uri si alcool izopropilic tot mai ramaneau 1-2 "graunte" de praf care se vedeau ca darq sub folie Quote
Fitty Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Pai daca le lipiti in debara, normal ca se pune praful. Quote
DuTy^ Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 (edited) Incercati in baie, cel mai indicat, pentru ca umiditatea este mare si nu e praf normal acolo desfaceti folia, nu o desfaceti la scara si dupa faci juma de oras cu ea dupa te duci in baie cu ea, dupa ce ati curatat ecranul, spalat pe maini, si caciula in cap sa nu pice praf de pe par sau altele... Edited March 30, 2012 by DuTy^ Quote