Jump to content
k1duleTz

Cerere Urgenta 2 !!!!

Recommended Posts

Posted

Cred ca te paste un necaz, din partea coloratilor.

Navicat - PDF Manual - The Most Popular SQL Server management, MySQL Query editor, SQLite GUI Tool, SQL Azure, Oracle Manager administrator & PostreSQL editor for Windows, Mac OS X & Linux - Download Now!

Cauta tabelele unde sunt inregistrate datele de logare.Poti sa folosesti sqlmap, daca nu poti manual.

Decat sa-i dai cuiva un cos de peste, mai bine ii dai o undita si ii arati cum se pescuieste. :)

Posted (edited)

Sau poate nu, eu cred ca-l paste un ban ... A postat 2 TOPICURI la categoria gresita de 2 ori , si nici nu are 10 posturi pentru help.

Edited by noVaLue
Posted
Pentru ce sa pun Link:))?Frate fii mai explicit..

399265098_AreYouRetarded_answer_2_xlarge.jpeg

Ce pana mea cauti in comunitatea asta? Inteleg ca vrei sa inveti, da' intai incepe cu regulile. Si daca nu stii cu ce se mananca securitatea, fa cum iti spun altii sa faci, pana inveti ideea.

Testul cu broastele!

Posted
399265098_AreYouRetarded_answer_2_xlarge.jpeg

Ce pana mea cauti in comunitatea asta? Inteleg ca vrei sa inveti, da' intai incepe cu regulile. Si daca nu stii cu ce se mananca securitatea, fa cum iti spun altii sa faci, pana inveti ideea.

Testul cu broastele!

Tu esti din feburuarie 2012 pe RST si suferi la altii? Cica "tu nu stii cu ce se mananca securitatea".

Daca tu stiai mai bine ca el, fac pariu ca nu erai doar din februarie 2012 inregistrat, asa ca taci si stai in banca ta nu fa off-topic.

@on Si tu esti prost, nici 10 posturi n-ai si ceri ajutor ( am vazut ca fost banat sa nu sariti cu gura toti astia care sunteti niste suferinzi ).