7mK.dR4k3 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) re allSalut eu sunt Drake si am 17 ani,am aflat de ceva timp de acest site de la un prieten si se pare ca am gasit ce vroiam,vreau sa invat limbaje de programare C++, Java, SQL, PHP, HTML.Stiu cate ceva dar prea putin....ce sa mai zic inca o data salutare tuturor si multa bafta in ceea ce faceti! Edited April 3, 2012 by 7mK.dR4k3 dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulea Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 calaretul_maskat aka vantu-n-plete aka 47 te saluta. nu dau la viermi, eu sunt pe mamaliga, mersi oricum de urare, fir intins si sa nu bei pana cazi in sant, unde sant alti viermi... !!!fara tenie!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensi Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Welcome ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 bine ai venit pe aici... sa speram ca si rezisti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Bine ai venit omu`sa stii ca mi-a rupt creierul un pic nick-ul ala al tau pana am reusit sa inteleg multitudinea de cifre amestecate cu litere..dar ce sa zic... P04T3 454 3 C00L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJokerKode Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Bine ai venit,sa speram ca vei si invata ceea ce sustii ca vrei sa inveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditzahk Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Bine ai venit pe "planeta RST" =) Succes si tzie la planurile tale ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...