aditzahk Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Ar fii ceva frumos daca ar vedea fiecare user cat timp sta pe RST! Asha se poate face o medie de ore pe zi... Cred ca e o idee destul de buna, cel putin eu cred ca ar fii frumos... Si in acelasi timp sa face-ti si un "NO-IDLE" adik, dupa un anumit timp daca nu mai dai refresh la pagina sau chestii de genul, sa te deconnecteze de pe account. <3 RST ! Quote
iHouse Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 eu sunt un no-lifer si n-as vrea sa stie fiecare ca stau 24/7 pe forum Quote
aditzahk Posted April 4, 2012 Author Report Posted April 4, 2012 eu sunt un no-lifer si n-as vrea sa stie fiecare ca stau 24/7 pe forumAi dreptate, dar eu ma refeream fiecare sa-si vada timp`ul pierdut, doar admini pot vedea timpul stat pe RST a fiecarui user. Cel putin pe mine nu ma intereseaza cat timp sta un anumit user pe RST sau daca sta mai mult ca mine. Quote
Birkoff Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 cred ca voi nu ati auzit de avantajele feed-urilor rss...eu desi monitorizez peste 100 de feed-uri (printre care si rstcenter) nu pierd mai mult de 5-10 minute pe zi pe fiecare forum, cat sa raspund la cateva topicuri care mi se par ca merita din feed-urile rss... Quote
nSnoopy Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Ar fii ceva frumos daca ar vedea fiecare user cat timp sta pe RST! Asha se poate face o medie de ore pe zi... Cred ca e o idee destul de buna, cel putin eu cred ca ar fii frumos... Si in acelasi timp sa face-ti si un "NO-IDLE" adik, dupa un anumit timp daca nu mai dai refresh la pagina sau chestii de genul, sa te deconnecteze de pe account. <3 RST !Cea mai proasta idee auzita vreodataTu vrei sa zici ca rst ar trebuii sa fie un fel de messenger ? Dute inapoi pe messenger si lasa RST Quote
aditzahk Posted April 4, 2012 Author Report Posted April 4, 2012 Cea mai proasta idee auzita vreodataTu vrei sa zici ca rst ar trebuii sa fie un fel de messenger ? Dute inapoi pe messenger si lasa RSTOk, am intzeles, dar ce treaba are messenger cu forum ? Te-i apucat sa postezi doar pentru ca nu-ti place ideea. Puteai sa spui simplu' cum au spus si altzi ca nu e idee buna! Quote
sensi Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 nu mi se pare util. exist? programe specializate care fac asta, iar fiecare individ este liber s? aleag? dac? le va folosi.Bine zis. Quote
StrXt Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Timp pierdut pentru cei care nu stiu sa il foloseasca...Pentru restul este timp contemplat cu un scop sau chiar investit . Quote
sado Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 https://chrome.google.com/webstore/detail/ejifodhjoeeenihgfpjijjmpomaphmahProbabil exista si pentru firefox/opera.IE SUCK. Quote
THRUSTMASTER Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ar fii ceva frumos daca ar vedea fiecare user cat timp sta pe RST! Asha se poate face o medie de ore pe zi... Cred ca e o idee destul de buna, cel putin eu cred ca ar fii frumos... Si in acelasi timp sa face-ti si un "NO-IDLE" adik, dupa un anumit timp daca nu mai dai refresh la pagina sau chestii de genul, sa te deconnecteze de pe account. <3 RST !Ai vazut si tu pe ISR ca e Stats si ai zis ca sa dai si tu o idee "originala" aici. Quote
aditzahk Posted April 12, 2012 Author Report Posted April 12, 2012 Ai vazut si tu pe ISR ca e Stats si ai zis ca sa dai si tu o idee "originala" aici.Imi pare foarte rau pentru tine dar chiar nu am vazut nicaieri asta ! Desteptule Quote