skrotos Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Pe nici un blog de wordpress nu pot sa las comentarii cu URL-ul blogului ( care e pe blogspot). Dar daca trec oricare alt site imi merge sa las comment.Sa imi considere wordpress-ul comment-ul ca spam fiindca are URL blogului meu ? E posibil ?
Vlachs Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Cu ce faci spam si vezi poate esti blacklisted
skrotos Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 Cu ce faci spam si vezi poate esti blacklistedPai nu fac spam . Mi-am strans o lista de bloguri pe nisha mea si comentez manual.Maxim 10 commenturi pe zi.Cum fac sa vad daca sunt printr-o baza de spammeri ?
Vlachs Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Pai poate nu iti aproba comentariile, verifica pe spamhaus si stopforumspam
skrotos Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 Pai poate nu iti aproba comentariile, verifica pe spamhaus si stopforumspamAm verificat pe spamhaus si stopforumspam si nu imi apare ca fiind listat. Am facut un blog de wordpress si am incercat sa postez un comment. A intrat direct la spam daca am adaugat un URL. Ciudat rau wordpressul asta. Am testat pe akismet si merge. Vad ca depinde si de optiunile bifate in discussion settings.
skrotos Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 Am mai testat pe alte wordpress-uri. Pur si simplu nu merge sa pun un comment cu url-ul blogului meu. Ce cacaat.
skrotos Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 A mai intalnit cineva problema asta ?
Vlachs Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Am mai testat pe alte wordpress-uri. Pur si simplu nu merge sa pun un comment cu url-ul blogului meu. Ce cacaat.Faci ceva gresit
skrotos Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 Faci ceva gresitNu cred. Nu poti sa faci nici macar un backlink chiar daca e nofollow in ziua de azi. Imi da de inteles ca sistemul de commenting de la wordpress se uita inainte intr-o baza de date sau ceva de genul. Pe langa ca mai sunt o gramada de pluginuri de wordpress care cica "opreste spamul" dar in majoritatea cazurilor opresc comentariile legitime .Sa fac ceva pe el de wordpress.
Vlachs Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Nu cred. Nu poti sa faci nici macar un backlink chiar daca e nofollow in ziua de azi. Imi da de inteles ca sistemul de commenting de la wordpress se uita inainte intr-o baza de date sau ceva de genul. Pe langa ca mai sunt o gramada de pluginuri de wordpress care cica "opreste spamul" dar in majoritatea cazurilor opresc comentariile legitime .Sa fac ceva pe el de wordpress.Nu stiu cum dracu nu reusesti, eu dau cu xrumer/scrapebox in wordpress-uri de le sar penele si tu nu reusesti sa postezi ceva pe cale normala, fa un filmulet cu metoda ta de a posta si iti zic unde ai gresit
skrotos Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 Nu stiu cum dracu nu reusesti, eu dau cu xrumer/scrapebox in wordpress-uri de le sar penele si tu nu reusesti sa postezi ceva pe cale normala, fa un filmulet cu metoda ta de a posta si iti zic unde ai gresitPai tot cercetand am inteles ca wordpress vine default cu akismet. Am comentat cu 2 adrese de mail si un singur url de pe un singur ip.
Vlachs Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Pai tot cercetand am inteles ca wordpress vine default cu akismet. Am comentat cu 2 adrese de mail si un singur url de pe un singur ip.Ma abtin sa nu te jignesc