PePe Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Link: Poker-Royal | Totul despre PokerVedeti despre ce este vorba. Va rog nu ma criticati pentru host, am inceput pe un host free, sa vad cum merge treaba .Astept orice alte critici, greseli, pareri, ce ar trebui adaugat, etc.Stima ! Edited April 12, 2012 by PePe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 O noua tema specifica blogului .Astept pareri, ce ar trebui adaugat, scos, etc.De asemeni pareri si despre continut . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyexro Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Fara un domeniu nu o sa reusesti mai nimic. Conteaza enorm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Poker este o nisa foarte incarcata. Ca sa reusesti este nevoie sa investesti destul de mult: cateva mii de euro(la inceput!) In primul rand ai nevoie de marketing. Chiar daca o faci din pasiune si vresi sa impartasesti din experienta ta, intr-o luna tot o sa te plictisesti.Scoate un search box, ca ai doua si ti-au plecat cateva elemente in jos Edited April 25, 2012 by hate.me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Poker este o nisa foarte incarcata. Ca sa reusesti este nevoie sa investesti destul de mult: cateva mii de euro(la inceput!) In primul rand ai nevoie de marketing. Chiar daca o faci din pasiune si vresi sa impartasesti din experienta ta, intr-o luna tot o sa te plictisesti.Scoate un search box, ca ai doua si ti-au plecat cateva elemente in jos Am inceput cu un host gratuit, sa vad daca sunt ceva persoane interesate...apoi o sa incep cu un proiect mai mare.Rezolvat chestia cu search, aseara am instalat tema si nu am stat sa modific prea multe .Stima !Alte pareri ?Recomandari ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Schimba tema, in rest e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antondan13 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mie imi place.Nu e rau deloc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...