ecou Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Cumva google avea sau are un astfel de serviciu ? as vrea sa stiu cum pot face sa vad live o anumita zona chiar daca se poate doar in anumite intervale. As dori daca e sa stiu si costurile Multumesc anticipat Quote
BogdanNBV Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Nu are, sau cel putin pentru public, si probabil costa o caruta de bani.@Ardid: citeste mai atent, el vrea sa vada in timp real Quote
projectx1 Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Mi se pare ca cu GE poti accesa poze doar din baza lor de date, care insa e destul de veche; el doreste monitorizare nu travelling OnLine. Quote
black01 Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 nu stiu daca google are asa ceva (foarte posibil sa aiba), insa exista sateliti special conceputi pentru a "monitoriza" anumite zone, sau avioane drona....care in interval de x ore, monitorizeaza video si foto o anumita chestie....nu sunt filme, chiar exista, la noi in tara nu prea cred, dar de ex. armata americana....are asa ceva --- ca sa ajungi tu sa faci ceea ce vrei tu, e cam greu.have a nice day! Quote
Guest Kovalski Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 te inseala sotia? si o dai in super spy? Quote
firewind Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Cumva google avea sau are un astfel de serviciu ? as vrea sa stiu cum pot face sa vad live o anumita zona chiar daca se poate doar in anumite intervale. As dori daca e sa stiu si costurile Multumesc anticipatInstalezi in zona respectiva o camera ip.Costurile ar fii cele directe, legate de achizitionarea/instalarea/montarea camerei, si a hardware-ului, si cele lunare, cu abonamentul de internet, aferent locatiei respective. Quote
symboss Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 NU cred ca vei gasi live,imaginile captate de google,bing,yahoo,yandex sint stocate/analizate/prelucrate/cenzurate in final ajungind a fi vazute de cei cu GE.Crezi ca ar fi normal ca orice om sa aiba acces la imagini live din satelit?Vezi daca iti convine ce zice firewind. Quote
BogdanNBV Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Ar fi o idee, asta cu camerele de luat vederi, dar el probabil vrea o imagine de sus a zonei, si nu cred ca oricine are voie sa-si amplaseze o camera de luat vederi unde vrea el... Quote
ecou Posted April 12, 2012 Author Report Posted April 12, 2012 momentan eram la stadiul de "pana fac bani de camere" si imi permiteam o mica suma asa sa vad si eu din satelit ce rau imi pare ca nu merge. Multumesc oricum si incerc maine sa analizez raspusurile mai exact ca acum mi-e somn. NU vreau sa urmaresc nevasta cu satelitu' ca n-am nevasta si n-as strica eu timpul si banii cu trasnai de genul acesta pentru o femeie Quote