Jump to content
ecou

Imagini din satelit

Recommended Posts

Posted

Cumva google avea sau are un astfel de serviciu ? as vrea sa stiu cum pot face sa vad live o anumita zona chiar daca se poate doar in anumite intervale. As dori daca e sa stiu si costurile :)

Multumesc anticipat

Posted

nu stiu daca google are asa ceva (foarte posibil sa aiba), insa exista sateliti special conceputi pentru a "monitoriza" anumite zone, sau avioane drona....care in interval de x ore, monitorizeaza video si foto o anumita chestie....nu sunt filme, chiar exista, la noi in tara nu prea cred, dar de ex. armata americana....are asa ceva ;) --- ca sa ajungi tu sa faci ceea ce vrei tu, e cam greu.

have a nice day!

Posted
Cumva google avea sau are un astfel de serviciu ? as vrea sa stiu cum pot face sa vad live o anumita zona chiar daca se poate doar in anumite intervale. As dori daca e sa stiu si costurile :)

Multumesc anticipat

Instalezi in zona respectiva o camera ip.Costurile ar fii cele directe, legate de achizitionarea/instalarea/montarea camerei, si a hardware-ului, si cele lunare, cu abonamentul de internet, aferent locatiei respective.

Posted

NU cred ca vei gasi live,imaginile captate de google,bing,yahoo,yandex sint stocate/analizate/prelucrate/cenzurate in final ajungind a fi vazute de cei cu GE.Crezi ca ar fi normal ca orice om sa aiba acces la imagini live din satelit?

Vezi daca iti convine ce zice firewind.

Posted

Ar fi o idee, asta cu camerele de luat vederi, dar el probabil vrea o imagine de sus a zonei, si nu cred ca oricine are voie sa-si amplaseze o camera de luat vederi unde vrea el...

Posted

momentan eram la stadiul de "pana fac bani de camere" si imi permiteam o mica suma asa sa vad si eu din satelit :P ce rau imi pare ca nu merge. Multumesc oricum si incerc maine sa analizez raspusurile mai exact ca acum mi-e somn.

NU vreau sa urmaresc nevasta cu satelitu' ca n-am nevasta si n-as strica eu timpul si banii cu trasnai de genul acesta pentru o femeie :))