H4ck3rPr4fz0rrr. Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Cum erau site-urile alea gen iti apareau 100 de chestii si nu puteai scapa de ele nu puteai da x, doar cu task manager...etc etc. Si am spus clar siteuri nu msgbox "bla bla.." salvat in vbs. ceva de genul dar cu host...imi explica si mie cineva ? multumesc si Paste fericit. Quote
totti93 Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Cu mail?Asta e o metoda stupida un pic, dar poti face cu setInterval() ca sa nu se blocheze si browserul:<script type="text/javascript"> while (true) window.location = "mailto:dds@dfds.com"</script> Quote
ionut.hulub Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 nu, el se refera la ferestre care au butonul de inchidere din dreata sus dezactivat... ceva gen... ca si cum ai suspenda main thread'ul browserului. Quote
Robert1995 Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 <script type="text/javascript"> var hook = true; window.onbeforeunload = function() { if (hook) { return "Did you save your stuff?" } }</script> Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted April 15, 2012 Author Report Posted April 15, 2012 <script type="text/javascript"> var hook = true; window.onbeforeunload = function() { if (hook) { return "Did you save your stuff?" } }</script>scrisa in ?dar in visual basic sa fie .exe si la fel , sa pun o intrebare gen "Esti prost? si sa nu poti da "nu" decat "da" . multam:D Quote
xTremeSurfer Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 pai nu vezi ? e javascript din cate vad eu Quote