Jump to content
TupacShakur

Bani din vizitat situri (dovada de 120$)

Recommended Posts

Posted (edited)

Am surfat pe acest site cam 2 saptamani.. si am facut 120$ pe care i-am scos ieri in paypal.

Descriere : Va faceti cont, si surfati pana va plictisiti (faceti banutii repede)

Inregistrare : Fair Trade Traffic Manual Surf Exchange

Dovada plata : http://imageshack.us/photo/my-images/215/bo48xgadalrlt.jpg/

PONT !! Cu cheatengine setati speed la 5-10 si timeru' o sa fie de 1-2 secunde :)

1. Instalati CheatEngine 6.1

2. De preferat folositi mozilla firefox atunci cand intrati pe site ca sa surfati

3. Deschideti CheatEngine - Alegeti din Process List browserul folosit (mozilla firefox) - Aveti o setare numita : Enable Speedhack ! - Bifati - Setati speed la 5.00 (sigur pana acum) - Intrati la surfat - Rezultatul? Timerul nu mai dureaza 12 secunde ci maxim 2 secunde.

Edited by TupacShakur
Posted

zi o poezie si-ti dau. crezi ca eu dau 15 $ ca sa te convingi tu? :)) a trecut Craciunu'

Banii sunt scosi ieri.. si deja is in drum spre card:) sau nu stii sa te uiti la data? crezi ca am luat de pe google? :)) copilas.

Posted

V-am dat cea mai comoda metoda de facut bani. in schimbul a inregistrarii ca refferalul meu. Eu zic ca suntem chit. Cu cheatengine si speedhack nu mai asteptati 12 secunde pt o pagina.. maxim 2 secunde si merge treaba uns. D-aia am scos eu 120$:)

Posted

Ma oricum din cate vad ca sa faci 1 dolar trebuie sa dai ceva gen 2500 de click-uri d-alea, deci ?

Cu un calcul simplu 2500 * 160 = 400.000 de mii de click-uri .. adica cam 2 luni =))

Posted (edited)

Mie cel putin mi se pare mult mai profitabil sa faci chestii gen site-uri de download, iei 80 de centi pe un download, adica cat iei tu pe 200 de click-uri ..

Edited by eutoteu