bugboy Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 TRAFFIC EXCHANGE WEBSITE Like-uri pe Facebook, Trafic pe site, Vizite pe YouTube, Followeri pe Twitter, Plus-uri pe Google Site-ul este la inceput avem nevoie de utilizatori pentru a va oferi cat mai mult trafic posibil GRATIS! LINK: --> GiveMeHits Va multumesc anticipat si sper sa ne ajutati sa facem o comunitate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Au aparut zeci de astfel de site-uri in ultima vreme... Care este profitul pana la urma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugboy Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Sincer sa fiu profit nu prea este momentan pentru ca site-ul este la inceput, sper sa devina o comunitate si cand vor exista mai multi utilizatori sa existe si un profit. Scopul meu nu este sa fac un profit din asa ceva, scopul este sa ofer servicii de acest gen in mod gratuit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Sincer sa fiu profit nu prea este momentan pentru ca site-ul este la inceput, sper sa devina o comunitate si cand vor exista mai multi utilizatori sa existe si un profit. Scopul meu nu este sa fac un profit din asa ceva, scopul este sa ofer servicii de acest gen in mod gratuit.) Cine ar oferi servicii de genul asta gratuit la noi in Romania?) Pana la urma este de munca... Cu oleaca de minte ai putea scoate ceva banuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugboy Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 ) Cine ar oferi servicii de genul asta gratuit la noi in Romania?) Pana la urma este de munca... Cu oleaca de minte ai putea scoate ceva banuti Eu unul as fi dispus sa ofer si gratuit, cel putin pana cand voi aduna ceva utilizatori dupa acea o sa vad, ma voi muta si pe un domeniu .ro sau .com, dar trebuie sa vad intai cum evolueaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu77 Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 sal bugboy,cat costa un astfel de script (platforma site) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugboy Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 Salut tuturor, site-ul sa mutat pe un domeniu .netCei care acceseaza Givemehits.tk vor vi redirectionati pe Givemehits.netGivemehits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuSDS Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Salut tuturor, site-ul sa mutat pe un domeniu .netCei care acceseaza Givemehits.tk vor vi redirectionati pe Givemehits.netGivemehitsVezi sa nu, in momentul acesta (20:24 / 20-08-2012) am accesat domeniul .tk si nu a facut redirect.Incearca un 301 din cPanel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugboy Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Vezi sa nu, in momentul acesta (20:24 / 20-08-2012) am accesat domeniul .tk si nu a facut redirect.Incearca un 301 din cPanel.Domeniul.tk nu mai este hostat, din panoul de control de la dot.tk am facut setari pentru a redirectiona catre domeniul .netSe poate totusi utiliza site-ul si de pe domeniul .tkMs ca mi-ai atras atentia, voi incera sa remediez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugboy Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Cupoane pentru membri RSTCod Cupon : 3421Cod Cupon : 6471 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...