yceman Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Am vazut la stiri ca in curand vor introduce plata prin sms pentru abonamente de 1 zi. Deoarece suntem pe rst si putem va voi explica ca inregistrandu-va pe site-ul https://www.smsglobal.com/ vetii primii 25 de sms-uri gratuite.Avantajul acestor sms-uri este ca la expeditor puteti trece ce vrea inima voastra. Dovada platii la controlor o veti face cu mesajul primit. Daca inca nu v-ati prins ce sa faceti o sa explic ca la legume: prima data trimiteti un sms real sa vedeti de la cine veti primii sms-ul si ce va scrie in mesaj. Dupa va trimiteti voi singuri cand plecati de acasa. Probabil data si ora o vor trimite in mesaj... ma indoiesc ca vor baga si coduri, costa cam mult sa dotezi controlorii cu aparaturi de verificat. Acum ce sa va zic...spor la plimbat cu "mertzanu" de la ratb prin bucale Quote
secure Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Nu poti trimite sms spoofat la numerele speciale pentru ca nu te va lasa serviciul de sms-uri sa trimiti catre astfel de numere. Quote
em Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 @secureNu ai inteles.Cum functioneaza legit: Tu faci plata => Primesti sms de la RATB (Abonament o zi, valid zz/ll/aaaa).Acum tu poti si sa iti trimiti acel sms singur cu senderul RATB. Quote
yceman Posted April 24, 2012 Author Report Posted April 24, 2012 eu ma gandeam la varianta ...expeditor pui ratb sau numaru de la care primesti de la ei...si in mesaj scri ce scriu ei standard 8-| Quote
Guest Nemessis Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Haha. Cum sa faci asemenea sistem? Quote
yceman Posted April 24, 2012 Author Report Posted April 24, 2012 (edited) Haha. Cum sa faci asemenea sistem? Romania ai uitat ce ai lasat in urma ? http://www.youtube.com/watch?v=nS_E-0zntwc Edited April 24, 2012 by yceman Quote
Guest Nemessis Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Inca nu am lasat-o dar tot funny e Quote
AhEaD Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 @off: Curve cu e-payment pe undeva ?@on: O decizie luata de prosti , pentru prosti, folosidu-se de prosti, intr-o tara plina de prosti ! Quote
pukamvp Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Din 31 Noiembrie 2010 a fost introdus in Alba Iulia . Merge testat de mine (SMSGlobal - Global SMS & MMS Gateway with APIs - Global) Sunt din Alba Iulia!Mai multe detalii > Alba Iulia: Bilete de autobuz prin SMS Quote
HIENA Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) hahaha foarte tare ))) ce am vazut suspect putin la articolul acela numarul de la autobuz este B-09-MJU de cand are Alba Iulia - B ?)in " bucale " cand se baga chestia asta nu de alta dar de 3-4 ani merg fara bilet si odata mi-am luat o amenda ca m-am luat cu niste panarame de controloare si ce crezi la urmatoarea statie a urcat 2 " curcani " si mi-am luat-o pe amenda Edited April 25, 2012 by HIENA Quote
sulea Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 de ce sa stricati bunatati de mesaje spoofing de la smsglobal, cand pt sistemele symbian exista aplicatia DrJukka.Com home of Symbian freeware applications: Fake Messages download pageva trimiteti singuri mesaje de pe telefonul propriu, cu ce spoof doriti (nr speciale, orice). nu costa niciun cent Quote
HIENA Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 de ce sa stricati bunatati de mesaje spoofing de la smsglobal, cand pt sistemele symbian exista aplicatia DrJukka.Com home of Symbian freeware applications: Fake Messages download pageva trimiteti singuri mesaje de pe telefonul propriu, cu ce spoof doriti (nr speciale, orice). nu costa niciun cent € 1.24 (incl. taxes) Quote