TheFrozen Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Sallut !!! Am si eu o problema cu DarkCometu ! Sa va explic : Am descarcat clientu , am facut cont pe no-ip am facut host DNS apoi am facut virusu , la virus am adaugat ca ip/port hostu dns apoi am bifat si module start-up si am creeat virusu . Am dat la o persoana a dat double-click si am intrat in PC la persoana respectiva si am activat Keyllogeru , dar din nefericire nu mergea , nu imi aparea nimik ce scria la nici un program si nu inteleg dece ca la alte persoane imi apare la el nu !! Va rog frumos sa ma ajutati !! Quote
JohnyCNAM Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Poate nu are instalat netframework.(victima) Quote
diamonddj69 Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 iti zic eu de ce poata 1604 nu este deschisa verifica aici:Open Port Check Tool Quote
nSnoopy Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 @ionut DarkComet este scris in Delphi(7+XE), deci nu are nevoie de .NET@diamond Din moment ce ia aparut in client inseamna ca are portul deschis, El a spus ca nu ii merge keyloggerul la DarkCometNumai postati daca nu stiti despre ce este vorba@Frozen descarca ultima versiune (5.2.2) la 4.2 si mie imi facea figuri, dar la 5.2.2 este mult mai rapid/ fura parolele de la firefox 11/ toate functiile sunt imbunatatite Quote
TheFrozen Posted April 25, 2012 Author Report Posted April 25, 2012 nSnoopy am descarcat Versiunea 5.2.2 am adaugat acelasi port 1604 dar nu apare nimeni .... Quote
nSnoopy Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Frozen dami PM cu un id de messenger sa te ajut cu team viewer Quote