say3er. Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Reteaua de socializare face o modificare ce i-ar putea aduce valuri de simpatie. Reteaua sociala Facebook ar putea salva 114 000 persoane din SUA si milioane din intreaga lume, care sunt pe listele de asteptare pentru un transplant.Utilizatorii Facebook pot sa spuna acum, pe Timeline, ca sunt inregistrati ca donatori de organe, in caz de moarte.Vestea buna este ca reteaua de socializare poate, astfel, sa creeze un trend si tot mai multi oameni sa isi doreasca sa se inregistreze ca donatori de organe. Video Sursa:VIDEO Facebook iti salveaza viata. Schimbarea care va ajuta milioane de oameni sa traiasca Quote
bubu2005 Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 E buna ideea, CIA stie tot........iti mai donez si organele ............si mai asteapta un asasin platit Quote
MARIUSCS Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Eu daca ar fi sa stiu ca mor intr-un an de exemplu nu mi-as face cont de facebook ca sa anunt ca imi vand organele...Damn frate,daca stii tu ca mori in 2 luni tie ti-ar sta capu' sa iti faci cont pe Facebook ca sa iti vinzi organele?Nu zic ca nu sunt cazuri,dar deja din punctul meu de vedere e chiar penibil...Eu mi-am facut Facebook ca sa intru intr-un grup alaturi de colegii mei de la liceu,dar probabil o sa mi-l sterg cat de curand... Quote
Spock Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 yoda.ro e un site marca stirileprotv.roS-au otevizat si stirile IT. Quote
SticKyWoX Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Sa vezi acum cum apar site-uri e-organs in loc de e-commerce. Abia astept tab-ul nou pe eMag "Organe Fresh [nou]". Buna asta! Like.Mie mi se pare o idee care nu va aduce mari schimbari, dar poate salva cateva vieti. Quote
DuTy^ Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Pai planu e cam asa...Apare dependenta de facebook, apoi ai facebook pe smartfon, stai concentrat pe strada ca trebuie sa dai like si comm la poza prietenului, prietenei, care il cunoaste pe unchiul unu var de al unu frate care il stie pe ... . Concentrat si cocosat la telefon, treci strada si te loveste un biciclist in viteza mare, apoi, daca nu mai ai activitate 5 min pe facebook, contul tau apare la sectiea "Fresh organs" cu coordonate GPS and all shit. Deci... e buna ideea Poate ca o face doar pentru mass-media, sau poate ca o face doar pentru mass-media....Ar fi bine daca ati intelege cum sa nu mai amestecati real life, cu virtual shit... Quote