Jump to content
Starker

Galaxy Nexus nu zice nimic de update...

Recommended Posts

Salut. Dupa cum zice si titlul... telefonul nu imi spune de update... am android 4.0.2 pe el, dar cel mai nou e 4.0.4... si imediat apare 4.0.5. Am intrat la about phone, check for updates... nimic... zice ca e ok. L-am oprit si l-am pornit cu 3G-ul pornit, l-am stins si l-am pornit conectat la calculator...nimic... ce sa ii mai fac? La o prietena i-a aparut un pop up care a intrebat-o daca vrea update. La mine tace... Daca il fac manual mi se duc aplicatiile... Nu are root-ul facut nici al meu nici al ei si sunt luate din acelasi loc. Un mic ajutor va rog.

Link to comment
Share on other sites

Root-ul te ajuta in felul urmator:

-sa instalezi aplicatii care au nevoie de mai multe permisiuni(gen explorer pentru a umbla in sistem cu r/w), titanium backup de exemplu care este un program foarte bun de backup

In mod curent doar la acest avantaj destul de mare ma gandesc in schimb nu mai e valabila garantia

De la Rootare in sus garantia se anuleaza (in sus ,ma refer la instalare de recovery si ROM)

Dar sa iti povestesc felul in care nu pot sa iti dovedeasca ca ai modificat ceva la telefonul:

Prima oara cand am incerca sa instalez alt ROM pe telefon (Lg p500) l-am stricat de tot , nici nu se mai deschidea.

Nici eu nu mai puteam sa il deschid , deci nici ei.

Am fost cu garantia si mi-a fost schimbata placa de baza(gratis)

Link to comment
Share on other sites

Guest []kw3rln

eu mi-am pus aokp ..se misca super bine..mai bine root si incerci 5 rom-uri ..pana la urma nu conteaza versiunea. conteaza sa ti se miste rapid si sa consume putina baterie

Link to comment
Share on other sites

am si eu 4.0.2 si zice ca sistemu este actualizat , nu cred ca mai vine vreun update daca nu a venit pana acuma ,cred ca pana la urma trebuie facut update manual la 4.0.4 ,nu inteleg daca ii google de ce nu vin update"urile, degeaba ai un telefon de la google ca nu vad care ar fi prioritatile.

Link to comment
Share on other sites

E prioritate ! Vin... la altii le vin... si la o prietena de a mea cum am scris... a intrebat-o... vrei sa faci update la 4.0.4 ? O dat da si gata... s-o pus singur... la mai multi e asa... se pare ca amandoi avem aceeasi problema... am mai citit ca daca il faci manual dupaia o sa te intrebe, dar nu stiu daca e sigura faza. O sa ma duc la aia de la care am luat... am pierderi de semnal destul de des si CICA in 4.0.4 s-a reparat problema asta si camera de la deblocare se deschide mult mai repede. Ramane de vazut. Daca rezolv problema cu cei de la service cumva o sa anunt.

Link to comment
Share on other sites

Daca urmezi niste tutoriale simple de pe xda iti pot roota telefonul si poti avea un custom firmware 4.0.4 optimizat foarte bine si multe tweak-uri. Eu detin un HTC Desire HD si am scos maxim din el, pot spune ca este aproape ca un Sensation XL, ca functii cel putin. Daca vrei sa afli mai multe te pot ajuta cu niste link-uri prin PM, sa nu se considere reclama aici.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...