Jump to content

TaFFy

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About TaFFy

  • Birthday 07/08/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TaFFy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ai ceva mai vechiut contul, gen de 4 ani asa? Ca vreau sa activez un gift de cs go pe el si trebuie sa pot da trade de pe un cont pe altul
  2. Apropo de fileice, imi poate da cineva un pont/nisa de unde sa scot si eu de-o paine?
  3. Ma gandesc sa achizitionez un crypter bun. Am gasit destul de multe si nu stiu ce sa aleg. Spre exemplu, fly crypter este bun?
  4. Daca urmezi niste tutoriale simple de pe xda iti pot roota telefonul si poti avea un custom firmware 4.0.4 optimizat foarte bine si multe tweak-uri. Eu detin un HTC Desire HD si am scos maxim din el, pot spune ca este aproape ca un Sensation XL, ca functii cel putin. Daca vrei sa afli mai multe te pot ajuta cu niste link-uri prin PM, sa nu se considere reclama aici.
  5. Aceste programe sunt inutile daca nu ai root facut si custom kernel. Kernelul stock nu permite inregistrarea completa a apelului. Iti trebuie in kernel 2way call recorder, alaturi de programul CallRecorder CallRecorder 1.1.7 - APKTOP. Succes!
  6. Lasand la o parte grasimea pe care o treci cu vederea, strangi din dinti si mergi mai departe, faptul ca are blana pe maini mai multa ca a mea ar culca sigur si ultima urma de erectie din pantaloni. Ar fi trebuit sa dea si cate un BIC la revelionul acela
  7. Adevarat ce zice starker, faza cu aplicatiile e naspa pentru 4S momentan, ca nu exista jailbreak. Poti face un efort sa dai 30 de lei pe 10 jocuri, cele mai bune spre exemplu ca sa ai ce face. Sau daca ai vreun prieten binevoitor care plateste aplicatiile le poti lua de la el.
  8. Plus ca orice om in toate minite dupa ce da o caciula de bani pe un telefon, nu se mai uita la 70-80-100 de lei pe o carcasa buna. Daca ai un hard-case pe spate nu se sparge telefonul asa ca poti dormi linistit. Sau mai bine cand stii ca iti cad lucrurile din mana ca unui mos de 80 de ani cu parkinson iti iei mereu perne cu tine sa le pui pe jos, sa cada pe moale telefonul.
  9. Eu niciodata nu am scapat telefonul asa ca pentru mine nu au relevanta aceste video-uri. Am avut nokia 6630, nokia n82, nokia 8900 luna, nokia e90, blackberry 8900 curve si acum HTC Desire HD si niciodata nu am spart/scapat pe niciunul. Daca esti neindemanatic si iti cad din mana ia frate un 3310 si dai cu el de toti peretii ca nu se strica. Daca a ajuns acest factor determinant in cumpararea unui telefon, cum se comporta cand il scap din mana mai bine nu va mai cumparati. Eu ma refeream la cum se simte in mana adonisslatic nu cum se comporta cand il scapi. Joaca-te cu un S2 sa vezi ce iti spun.
  10. Galaxy S2 se incinge foarte rau, m-am jucat cu el 30 de minute si deja imi ardea mana. Plus ca are feelingul acela ieftin, e facut dintr-un plastic ordinar care scartaie din toate incheieturile, zici ca doar ce l-ai luat de la confiscate. Ca ecran, hardware e foarte bun, dar constructia sa lasa de dorit. Cand tii un iPhone in mana, e altceva. Design-ul, materialele din care e facut sunt cu mult peste S2. iOS e grozav, foarte multe aplicatii si se misca excelent. Eu unul am HTC Desire HD, asa ca nu tin partea niciunui telefon din cele mentionate mai sus, dar am prieteni cu aceste telefoane si m-am jucat destul pe ele ca sa-mi fac o parere. Daca ai nevoie de flash player, un software open-source, multe custom-rom si bani mai putini iei Samsung/HTC etc. Daca nu te deranjeaza dependenta de iTunes, lipsa flash-playerului, imposibilitatea de transfer nativ al fisierelor prin Bluetooth si ai bani in plus iti iei iPhone. Procesul de jailbreak este foarte usor, mult mai usor decat cel de root pentru android. Momentan nu exista jailbreak pentru 4S asa ca luati si asta in considerare, pentru o perioada va trebui sa stati cu el stoc sau sa cumparati aplicatii de pe appstore. Sper ca v-am ajutat, mult succes in a face alegerea corecta! L.E Total eronata afirmatia, nu te lua dupa marimea senzorului. 4S are cel mai performant senzor de 8MP de pe piata, datorita sistemului de lentile si a deschiderii de f/2.4 care lasa mai multa lumina sa patrunda. Si eu pe HTC am tot 8MP dar e diferenta de la cer la pamant intre cele 2. Iarasi ai dat cu mucii in fasole, nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta. Esti cumva developer pe ambele platforme ca sa poti da o parere pertinenta despre care e mai stabila. Eu posed un iPod touch prima generatie si inca de acum aproape 5 ani de cand l-am luat jailbreak-ul era foarte stabil. In zilele noastre jailbreak-ul a evoluat si este mai stabil ca oricand. In cydia sunt n tweak-uri prin care iti poti personaliza iPhone-ul in fel si chip, de la modul cum se rasucesc iconitele, pana la forma lor, transparenta, dimensiune, numar etc. Posibilitati de customizare sunt prezente la ambele telefoane, aici nu incape discutie.Momenan cel mai performant in benchmarkuri este Galaxy nexus, urmat de 4S. Informatii si teste sunt prezente peste tot, urmariti-le si faceti-va o parere
  11. In primul rand ia-ti iPhone fara niciun dubiu, nokia o sa dea faliment in 2-3 ani daca o tin tot asa. In al 2-lea rand, nu lua de la tigani, du-te frumos la vodafone si ia-ti unul cu abonament. iPhone 4 de 16 gb e 369 de euro cu abonament de 15 euro in care ai si net si destule minute/sms in retea si nationale sau iPhone 4S de 16 gb la 450 euro cu acelasi abonament. Daca esti deja abonat si ai puncte iei mai ieftin telefonul. Ai pachet complet, garantie etc. Nu merita sa iei de la tigani ca poate e teapa sau daca nu e teapa sigur e furat. Mult succes!
  12. TaFFy

    Vand Iphone 4!

    Si eu as fi interesat de un iphone 4s, dar nu cred ca ai cum sa il deblochezi, doar iphone 4 merge cu gevey sim. Daca exista alta metoda te rog sa postezi. Multumesc anticipat!
  13. TaFFy

    Steam

    Si chiar daca ti-ar da cineva un steam furat, tot nu il poti folosi pentru ca au implementat un sistem de securitate care iti cere un cod de fiecare data cand vrei sa te loghezi de pe alt pc decat cel de acasa spre exemplu. Singura solutie este sa iti dea acces si la adresa de e-mail de pe care s-a inregistrat contul . Cel mai bine dai sms si iti iei propria ta licenta.
  14. Daca ai citi cu atentie pe site-ul apple ai vedea ca nu ai nicio problema cu telefonul cumparat. Citat de pe site : " The unlocked iPhone includes all the features of iPhone but without a contract commitment. You can activate and use it on the supported GSM wireless network of your choice, such as AT&T in the United States.* The unlocked iPhone 4 or iPhone 4S will not work with CDMA-based carriers such as Verizon Wireless or Sprint. If you don’t want a multiyear service contract or if you prefer to use a local carrier when traveling abroad, the unlocked iPhone is the best choice. It arrives without a micro-SIM card, so you’ll need an active micro-SIM card from any supported GSM carrier worldwide. To start using it, simply insert the micro-SIM card into the slot on your iPhone and turn it on by pressing and holding the On/Off button for a few seconds. Then follow the onscreen instructions to set up your iPhone." Asa ca daca ai pe cineva sa cumpere de acolo nu ezita sa o faci.
  15. E caterinca sa faci un scam page dinasta si sa il pui ca homepage la toate pc-urile la informatica la liceu .E distractiv sa vezi ce parere au colegii despre tine si sa stii cum sa actionezi pe viitor. Sper ca v-am dat o idee, celor care inca mai sunteti la liceu.
×
×
  • Create New...